Agileru arestē smagā alkohola reibumā
Publicēts 3. martā, 2011.
Amerikāņu dziedātāja Kristīna Agilera (attēlā) šīs nedēļas sākumā iekūlusies kārtējā skandālā – populārā mūziķe arestēta par atrašanos reibuma stāvoklī sabiedriskā vietā un nakti pavadījusi šerifa iecirknī, ziņo slavenību ziņu portāls TMZ.com.

Agilera kārtībsargu uzmanību piesaistījusi pēc tam, kad viņas draugs Metjū Ratlers pie kāda Holivudas naktskluba tika aizturēts par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā. Mašīnā atradusies arī dziedātāja, kura bijusi tik smagā dzērumā, ka policija nolēmusi viņu nogādāt iecirknī, jo baidījusies sievieti šādā stāvoklī palaist brīvībā viņas pašas drošības dēļ.

Pēc pāris stundām šerifa iecirknī iereibušais pārītis atbrīvots. Dziedātājai par savu pārkāpumu nācies šķirties no 250 ASV dolāriem, bet viņas draugam šis prieciņš izmaksājis dārgāk - viņš atbrīvots pret 5000 dolāru lielu drošības naudu.

Pret Agileru pēc notikušā apsūdzība nav ierosināta, bet policijas pārstāvji mudinājuši popzvaigzni iziet ārstniecības kursu no alkoholisma, lai šāda situācija neatkārtotos.

Tāpat arī viņas draugi TMZ apstiprinājuši, ka pēdējā laikā dziedātājai ir nopietnas problēmas ar alkoholu un viņas tuvākie cilvēki jau nedēļām ilgi cenšas viņu pierunāt uzsākt ārstēšanos.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: