Andris Kivičs oficiāli izšķīries no sievas
Publicēts 17. februārī, 2011.
Beidzot oficiāli šķirta skandalozā pašmāju mūziķa Andra Kiviča un viņa otrās sievas, modeles Elīnas Straumes (abi attēlā) laulība, bet šoreiz dziedātājam pēc šķiršanās ar bijušo mīļoto sievieti nav izdevies saglabāt draudzīgas attiecības.

"Sirdī viss bija beidzies jau stingri iepriekš, tāpēc šai oficiālajai ceremonijai nekādas lielas nozīmes nav," sarunā komentē mūziķis, kurš ar Elīnu gredzenus mija 2007. gada augustā.

Stāstot par laulības dzīvi, Kivičs neslēpj, ka viņš astoņas reizes gājis prom no mājām, bet punkts laulībai pielikts tad, kad viņš aizbraucis strādāt uz Džērsiju. "Latvijā izšķirties mēs nekad nevarētu, jo tajās attiecībās bija lietas, kuras, iespējams, ar citām sievietēm man vairs nekad nebūs."

Abu šķiršanās notikusi bez lieliem sarežģījumiem, jo pārim nav bijušas ne kopīgas mantas, ne bērni. "Viņa gan sākumā gribēja no manis kaut ko izspiest, bet tas bija smieklīgi," atceras Kivičs.

Līdz šim Kivičs pašmāju medijiem vienmēr lepojies ar savu spēju saglabāt labas un draudzīgas attiecības ar bijušajām dzīvesbiedrēm, bet šajā gadījumā viss esot citādi.

"Es šķiroties teicu, ka mēs varam turpināt kontaktēties, palīdzēt viens otram, ja rodas tāda nepieciešamība. Mēs tomēr viens otram esam veltījuši trīs gadus no savām dzīvēm, un tas nav maz, bet viņa grieza galvu uz otru pusi un pat neatbildēja. Viņā bija liels stīvums un aizvainojums, un mūsu attiecības ir palikušas diezgan vēsas. Viņai pietrūkst cilvēcības," par šķiršanos atklāti stāsta Kivičs.

Mūziķis bijušās sievas aizvainojumu daļēji saprotot, jo viņš no šīs sievietes "reāli aizmucis", tomēr atzīst, ka viņā iemeslu sarūgtinājumam un aizvainojumam esot krietni vairāk.

"Attiecībās nekas nevar sanākt, ja abi partneri nav līdzvērtīgi. Es visu laiku rosījos, menedžēju grupu, muzicēju, bet viņa neko nedarīja - vienkārši sēdēja mājās vai arī vilkās līdzi. Kad es kaut kur aizbraucu, viņa bija greizsirdīga, bet visu izšķīra tas, ka viņa nespēja pieņemt manu dēlu. Viņa man lika izvēlēties starp sevi un Kristoferu. Kādu izvēli, jūsuprāt, tēvs var izdarīt?" retoriski jautā Kivičs, tomēr atzīst, ka šajās attiecībās bijušas arī labas lietas.

"Mēs bijām kaisles pilni un uz viena viļņa, bet, kad sākās parastā dzīvīte, sākās arī problēmas. Ja viņa būtu pret mazo normāli izturējusies un nebūtu tik greizsirdīga, viss būtu bijis kruta. Mēs bijām spilgts pārītis," smaida mūziķis.  

"Viss, kas notiek, nenotiek nejauši - mums vajadzēja satikties, padzīvot kopā un vajadzēja arī izšķirties. Mums bija liela kaisle un maz prātiņa," rezumē Kivičs un neslēpj to, ka liels atvieglojums viņam bijusi ziņa par to, ka bijusī sieva uzsākusi jaunas attiecības.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: