Ar locekli uzgleznota Inta Fogele
Publicēts 14. jūnijā, 2010.
Turpinot labo tradīciju par austrāliešu mākslinieka Pricasso gleznu pasniegšanu sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem, šāda dāvana tika pasniegta arī aģentūras Mis Latvija vadītājai Intai Fogelei (attēlā).

Starp ziediem botāniskajā dārzā saņēmusi dāvanā savu portretu, kas gleznots ar dzimumlocekli, Fogele bija patiesā sajūsmā un teica, ka dāvinātam zirgam zobos neskatās.

"Esmu diezgan daudz dzirdējusi par gleznas autoru. Turklāt viena no manām sadarbības firmām vēlas ar viņu stāties mākslinieciskās attiecībās, proti, piedāvāt māksliniekam veidot portretus, kurus pēc tam pārdot labdarības izstādē, kas saistīta ar ekoloģiju," skaidro Fogele, kura ir labāk informēta par Juri Šteinbergu, kurš vispār netic, ka šāds mākslinieks pasaulē eksistē.

 

Raksturojot savu portretu, kas veidots ar mākslinieka dzimumlocekli, Inta atklāj: "Autors laikam mani ir jutis dvēseliski. Aplūkojot šo mākslas darbu, secinu, ka esmu līdzīga un zinu, kāda izskatās oriģinālā fotogrāfija, pēc kuras esmu uzgleznota. Cilvēkam, saņemot šādu dāvanu, ir jābūt humora izjūtai.

Ja godīgi, es nezinu, kāpēc šis cilvēks zīmē ar locekli - vai viņš to dara ponta pēc, vai kaut kādu fizisku iemeslu dēļ. Nav jau pierādījies, ka viņš zīmē ar locekli, iespējams, ka tas ir no sērijas "viena tante teica".

Mums jau daudz ir tādu lietu, ko izpūš ar mārketinga starpniecību ar nodomu может клюнет. Esmu arī dzirdējusi par sievieti, kura zīmē ar krūšu galiem. Mums jau tagad ir pilnīgi viss.

Pieļauju, ka pie mums, lai novērstu cilvēku uzmanību no daudz svarīgākām lietām, medijos tiek pamests tik daudz informācijas, no sērijas "runāsim par ko gribi, tikai ne par lietām, kas ir sāpīgas sabiedrībai - par pensiju samazināšanu vai cenu pacelšanu".


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: