ASV Fitness pa pliko kļūst aizvien populārāks
Publicēts 25. februārī, 2010.
ASV aizvien populārāks kļūst fitness pa pliko, turklāt svaigā gaisā un ārpus telpām. Šobrīd Montānā ir atvērti trīs klubi, kuru apmeklētājiem ir tiesības nodarboties ar sportu tādā skatā, kādu viņi paši izvēlas, kaut vai pa pliko.

Tomēr jāņem vērā, ka pirms tam, kad cilvēks ieiet zālē, noliekot savas drēbes maliņā, ar apmeklētāju runā kluba psihologs. Tas ir nepieciešams tāpēc, lai varētu būt pārliecināti par cilvēku garīgo veselību un arī emocionālo sagatavotību.

Viena no lielākajām problēmām ir cilvēku pasargāšana no “uzmākšanās”, jo “plikais” fitness nav vieglas uzvedības parādība, bet gan reāla fiziskā slodze, kas ir tik pat svarīga kā jebkura sportošana. Atkailinoties sporta laikā, cilvēkam ir iespēja kļūt tuvākam gan dabai, gan tās sniegtajai enerģijai, tā ir pārliecināti kā speciālisti, tā arī idejas autori.
Kad jūsu ķermenis ir brīvs no dažādiem ierobežojumiem, tad cilvēks kļūst daudz atvērtāks arī enerģijas plūsmai.

Labums, ko iegūst no šāda veida nodarbībām, ir acīm redzams jau šobrīd. “Plikais” fitness ir viens no ilgas dzīves un lieliskas veselības pamatakmeņiem. Instruktori gan neiesaka atkailināties nodarbībās, kas ir saistītas ar smagatlētiku, jo dažāda veida hanteles un citi inventāri var pārnēsāt nevajadzīgas saslimšanas.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: