Atklāj jauno Dāvida modes sarunu šovu
Publicēts 28. martā, 2011.
Sestdien, 26. martā, Galerijā Centrs notika pirmais modes mākslinieku Dāvida (attēlā) un Elitas Patmalnieces vadītais sarunu šovs Modes brokastis, un par diskusijas viesi bija izvēlēts Latvijas Mākslas akadēmijas profesors Aigars Bikše.

Pirmajā interneta tiešraides sarunu šovā abi modes mākslinieki kaismīgi diskutēja par Latvijas modes attīstību un jaunajiem, Mākslas akadēmijas sagatavotajiem, māksliniekiem un viņu nākotnes perspektīvām, kā arī apsprieda paša Bikšes attieksmi pret dažādām modes dzīves parādībām un zīmoliem.

Dāvids sarunas gaitā nāca klajā ar apgalvojumu, ka Bikše uzskatāms par "Latvijas mākslas zelta fonda" pārstāvi, bet šo apgalvojumu profesors noraidīja, paziņojot, ka viņš cenšas nejust šo "zelta fonda" smagumu un turpina eksperimentēt, jo ir pārliecināts, ka cilvēks tikai tad ir dzīvs, ja atļaujas eksperimentēt.

Kā jau ierasts, jaunais sarunu šovs guvis rezonansi arī sociālajos tīklos - radio Skonto "balss" Valdis Melderis pēc parunāšanās ar Dāvidu vīterojis, ka "tas, ko par viņu raksta, ir nedaudz pārspīlēti", bet viena no pašmāju modes blogerēm Anita Sedliņa jeb Anii atzinusi, ka šo raidījumu vajadzējis vadīt studijas viesim Bikšem, jo tad "nebūtu veltīgi izšķiests laiks".

Starp pirmo Modes brokastu viesiem bija sastopama arī skaistumkopšanas salona BB Binnija īpašniece Binnija Ārberga, pašmāju jogas speciāliste Elita Drāke, LNT raidījuma Tautas balss vadītāja Aina Poiša, kura pati reiz vadīja sarunu raidījumu Ainas šovs, un citi sabiedrībā zināmi cilvēki.

Modes brokastis ar Dāvidu un Elitu Patmalmieci, kurā šova vadītāji ar viesiem diskutēs par aktualitātēm modē un dzīvi, turpmāk notiks reizi mēnesī sestienā, un nākamais sarunu šovs iecerēts aprīļa beigās.

Patmalniecei šī ir pirmā pieredze šovu vadīšanā, bet viņa ilgus gadus ir veidojusi stilu dažādu pašmāju televīzijas šovu vadītājiem un dalībniekiem, savukārt Dāvids savulaik popularitāti guva ar skandalozo Dāvida šovu, kas sabiedrībā guvis visnotaļ pretrunīgu vērtējumu.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: