Atklāts iepazīšanās portāls neglīteņiem
Publicēts 26. augustā, 2010.
Kāds uzņēmīgs britu miljonārs nolēmis dot savu ieguldījumu sabiedrībai, izveidojot iepazīšanās portālu neglītiem un ļoti neglītiem cilvēkiem, kas ir pirmā šāda veida vietne globālajā tīmeklī, ziņo izdevums The Sun.

Portāla idejas autors un sponsors Hovards Džeimss, skaidrojot šādas vietnes nepieciešamību, atzinis, ka tā būs lieliska iespēja atrast partnerus tiem cilvēkiem, kurus "Dievs nav apveltījis ar skaistumu".

 

"Lai gan aptuveni puse no Lielbritānijas iedzīvotājiem ir patiešām neglīti, kas, protams, ir bēdīgs fakts, neviens līdz šim nebija iedomājies, ka vajag radīt vietu, kur viņi varētu viens otru atrast," skaidrojis Džeimss.

Lai pievienotos portālam, cilvēkam jābūt patiesi neglītam, jo speciāli izveidota administratoru komanda izvērtēs katru pieteikumu un sola darīt visu, lai starp neglīteņiem ar viltu nemēģinātu iekļūt arī kāds pievilcīgs indivīds.

Pirmajā darbības nedēļā portālā pieteikušies jau vairāki tūkstoši cilvēku, tomēr, neraugoties uz vietnes straujo popularitāti, šis projekts izpelnījies asu kritiku no cilvēktiesību aizstāvju puses, kuri apgalvo, ka šādā veidā portāla veidotāji demonstrē cietsirdību pret cilvēkiem, kuriem daba devusi ne tik pievilcīgu ārējo izskatu.


Komentāri (1)
Mārtiņš: Izpelnījies asu kritiku......šādā veidā portāla veidotāji demonstrē cietsirdību pret cilvēkiem, kuriem daba devusi ne tik pievilcīgu ārējo izskatu.... Kad tika izveidota mājas lapa seksīgiem, pievilcīgiem cilvēkiem, kur tad bija Cilvēktiesību aizstāvji ;D Ko var cepties :)
27/08/2010 00:17
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: