Berlīnes praida laikā sakosti seši geji
Publicēts 28. jūnijā, 2010.
Berlīnes geju praida laikā kāds homoseksuāls, ar HIV inficēts vācu televīzijas šovu vadītājs sakodis vairākus parādes dalībniekus. Incidents izcēlies, kad minētā zvaigzne sastrīdējies ar savu mīļoto vīrieti, informē vācu izdevums Das Bild.

Policija paziņojusi, ka uzbrucējs, 43 gadus vecais Haralds Fasanelli, vardarbīgi sakodis "sešus līdz astoņus" vīriešus, kas stāvējuši uz geju parādes platformas. Ar HIV nevar inficēties caur siekalām, ja tās neiekļūst asinīs, tomēr policija sākusi izmeklēšanu par nopietnu miesas bojājumu izdarīšanu.

 

Pats "kodējs" jau paziņojis, ka viņa rīcība bijusi tikai pašaizsardzība, jo kāds viņam bez provokācijas esot uzbrucis no mugurpuses. Par iespēju, ka ar saviem kodumiem viņš varētu kādu inficēt ar neārstējamu slimību, viņš tobrīd neesot aizdomājies.

Fasanelli kopā ar savu partneri Karlosu Vācijā pazīstami kā "visekstravagantākais geju pāris televīzijā". Viņi kopā piedalījušies vietējā realitātes šova Big Brother versijā, un Fasanelli arī aizkļuvis līdz kāda vācu dziedāšanas šova finālam.


Komentāri (1)
Kashins DaWeeD: Cerams ka visi tie kropļi ātri nomirs! :)
23/07/2010 00:31
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: