"Bez tabu" Evelīna gaida trešo bērniņu
Publicēts 7. jūlijā, 2010.
Populārā un televīzijas skatītāju iemīļotā raidījuma Bez tabu vadītāja Evelīna Strazdiņa (attēlā) ir mātes cerībā un gaida pasaulē ierodamies savu trešo atvasi.

Evelīnai jau ir divi bērni - 11 gadus vecā meita Beatrise un 13 gadus vecais dēls Fridrihs, kuri dzimuši viņas kopdzīvē ar producentu Juri Gravu, bet gaidāmais bērniņš būs raidījuma vadītājas un viņas vīra Ivara Strazdiņa pirmā kopīgā atvase, ziņo žurnāls Kas Jauns.

 

Ar savu kādreizējo draugu Gravu 34 gadus vecā Evelīna nedzīvo kopā jau vairākus gadus, bet pērn televīzijas zvaigzne, izvairoties no publicitātes, apprecējās ar savu draugu, IT speciālistu Strazdiņu. Par laulībām gan Evelīnas kolēģi, gan plašāka sabiedrība uzzināja tikai pēc tam, kad viņa atklāja, ka ir mainījusi uzvārdu, Kovaļevskas vietā pieņemot vīra uzvārdu.

Pašmāju medijiem Evelīna par attiecībām stāsta nelabprāt, bet kādā intervijā žurnālam Marta viņa atzinusi, ka jaunajās attiecībās jūtas ļoti laimīga, un paudusi pārliecību, ka beidzot ir atradusi savu īsto otro pusīti.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: