Bībera māte bērnībā regulāri izvarota
Publicēts 24. martā, 2011.
Šonedēļ amerikāņu presē nonākušas liecības par mazgadīgā kanādiešu dziedātāja Džastina Bībera māti (attēlā kopā ar dēlu un viņa vaska kopiju) – izrādās, ka sieviete bērnībā regulāri tikusi seksuāli izmantota un pat mēģinājusi sev padarīt galu.

Bībera māte, šobrīd 37 gadus vecā Petija Linna Maleta, amerikāņu žurnālam The National Inquirer pastāstījusi, ka pašnāvību mēģinājusi izdarīt aptuveni divus gadus pirms dēla piedzimšanas, un līdz šādam lēmumam viņu novedusi regulārā izvarošana bērnībā.

Petija žurnālam atklājusi, ka no piecu līdz desmit gadu vecumam viņu sistemātiski izvarojuši vairāki radinieki, turklāt ļaunākais bijis tas, ka meitene baidījusies par to stāstiet citiem, tāpēc visu laiku dzīvojusi sakāpinātā emocionālajā spriedzē.

Tikko sasniegusi desmit gadu vecumu, Petija pamēģinājusi alkoholu un narkotikas, kas kļuvuši par viņas dzīves neatņemamiem pavadoņiem - tādā veidā viņa centusies mazināt psiholoģisko traumu un izbēgt no nepatīkamām atmiņām.

Savukārt 15 gadu vecumā Petija aizbēgusi no mājām un sapinusies ar kādu bandu, kurā bijuši par viņu krietni vecāki vīrieši. Ilgu laiku viņi kopā gan gulējuši, gan apzaguši veikalus, gan lietojuši narkotikas. Skolā topošā superpuisēna māte vairs nav atgriezusies.

Tomēr reiz Petijai tāda dzīve esot noriebusies un viņa nolēmusi izdarīt pašnāvību. "Es sev teicu, ka vēlos nomirt un ka man tas jāizdara pēc iespējas ātrāk," stāstījusi Bībera mamma. Viņa izgājusi uz šosejas un metusies zem kādas automašīnas riteņiem, tomēr vadītājs esot paspējis nobremzēt un sieviete palikusi dzīva.

Gadu vēlāk Petija satika vīrieti vārdā Džeremijs - viņš sievieti apaugļoja, bet drīz vien pēc bērna piedzimšanas pameta. Petija puisēnu izaudzināja kā vientuļā māmiņa, tomēr tas viņai sanāca veiksmīgi - kā zināms, Džastins Drū Bībers ir iekārojamākais mazulis pasaulē, turklāt daži cilvēki uzskata, ka viņa dziesmām esot arī kāda muzikālā vērtība.


Komentāri (1)
troll pride world wide: "turklāt daži cilvēki uzskata, ka viņa dziesmām esot arī kāda muzikālā vērtība."
Kas tie būtu?
24/03/2011 12:49
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: