Boksa mačā Gacho atkārtoti pieveic Ozolu
Publicēts 1. novembrī, 2010.
Piektdienas, 29. oktobra, vakarā Sapņu fabrikā risinājās Dūru brāļu ordeņa organizētais cīņas mākslas šovs Revenge Time 2010, par kura kulmināciju kļuva pazīstamāko pašmāju hiphopa mākslinieku Gacho un Ozola atkārtotā tikšanās boksa ringā.

Pirmo reizi Gacho jeb Gatis Irbe ar Ozolu jeb Ģirtu Rozentālu ringā tikās aizvadītā gada novembrī - toreiz boksa mākslā spēcīgāks izrādījās Gacho, tādēļ Ozols viņu aicināja uz revanša maču.

 

Piektdienas naktī abi labi sagatavotie puiši atkārtoti tikās boksa ringā, kur abus ar vienlīdz skaļām ovācijām atbalstīja vairāki simti skatītāju. Cīņa bija spraiga, un otro raundu pat nācās uz īsu brīdi pārtraukt, lai sniegtu palīdzību Ozolam, kurš cīņas laikā guva galvas savainojumu - uz puiša pakauša parādījās asinis.

Kad, kā situāciju raksturoja pasākuma vadītājs, aktieris Intars Rešetins, "Ozola galva tika saremontēta", abi puiši cīņu turpināja - lai gan pirmajā raundā neviens neizvirzījās līderos un cīnījās līdzvērtīgi, vēlāk cīņa kļuva arvien agresīvāka un arī aizraujošāka, bet trešajā raundā, treneru uzmundrināts, pārsvaru sev nodrošināja Gacho.

Lai gan Ozols pirms cīņas nebija slēpis, ka vēlas "atmaksāt" Gacho, tomēr arī šajā mačā viņam savu pārspēku neizdevās pierādīt, un pēc trim divu minūšu ilgiem raundiem tiesnešu komisija  par Revenge Time 2010 uzvarētāju vienprātīgi atzina Gacho.

Pēc cīņas Ozols neslēpa savu sarūgtinājumu par zaudējumu, bet Gacho, izmantojot savas uzvarētāja priekšrocības, pateicās gan savam trenerim, gan draudzenei Elgitai Magonei, gan visiem saviem atbalstītājiem un skatītājiem.


Komentāri (2)
discover: Šāds iznākums bija jau gaidāms, jo Ozols mak tikai plātīties, bet Gacho darbi runā par viņu pašu! Jau pirmajā cīņā bija redzams ka Gacho ir pārāks par Ozolu. Malacis...
01/11/2010 12:03
Andrejs: Jē, es taču teicu, ka gačo vinnēs rakstā pirms cīņas. :)
01/11/2010 21:25
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: