Bomzis tualetē mēnesi mīlējies ar mironi
Publicēts 18. martā, 2011.
Krievijas sabiedrību satraucis visai neparasts notikums – kāds bezpajumtnieks Mari republikas galvaspilsētā Joškarolā veselu mēnesi sabiedriskajā tualetē piekopis dzimumdzīvi ar savu mirušo draudzeni.

Kā ziņo Krievijas mediji, bezpajumtnieku pāris mitinājies kādā publiskā pilsētas tualetē, bet tad abu idilli pārtraukusi traģēdija - sieviete negaidīti nomirusi.

Tomēr vīrietis acīmredzami nespēja samierināties ar viņas zaudējumu, tāpēc savu dzīvesbiedri piesedza ar skrandām un veselu mēnesi turpināja ar viņas līķi apmierināt savas seksuālās dziņas.

Vietējie kārtībsargi par šo bomžu dzīves neparasto mīlasstāstu uzzinājuši tikai pēc tam, kad arī vīrietis bija nomiris un miliči atraduši abu bezpajumtnieku līķus. Tad arī noskaidrojies, ka šie cilvēki par savu pastāvīgo dzīvesvietu bija izvēlējušies tieši sabiedrisko tualeti, kur mitinājušies vairākus mēnešus.

Kailo vīrieša līķi bija ievērojis kāds tualetes apmeklētājs, kurš bija izsaucis miličus. Ekspertīzē noskaidrojies, ka sieviete bija mirusi mēnesi iepriekš, tomēr aktīvi izmantota seksuālām rotaļām. Milicija šobrīd skaidro, vai nekrofils bijis tikai viens vai izklaides notikušas grupveidā.


Komentāri (1)
Viesnicu rezervesana: Šausmas :(
21/03/2011 19:08
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: