Britnijas bijušais vīrs sver jau centneru
Publicēts 14. martā, 2011.
Amerikāņu dziedātājas Britnijas Spīrsas bijušais vīrs un abu dēlu tēvs Kevins Federleins (attēlā) tā arī nav spējis attapties pēc šķiršanās no savas populārās sieviņas – jaunais vīrietis pēdējo gadu laikā nepārtraukti cietis no liekā svara problēmām, bet tagad viņš sver vairāk nekā 100 kilogramus.

Kā regulāri ārzemju mediji, pēc šķiršanās no Spīrsas 2007. gadā bijušais dejotājs mainījies līdz nepazīšanai - slaidais puisis kļuvis par ar dzīvi neapmierinātu resnīti, kurš cīnās ne tikai ar liekajiem kilogramiem, bet arī cieš no depresijas.

Savulaik Federleins bija mēģinājis atbrīvoties no liekā svara un atgūt agrāko labi veidoto augumu. Lai šo mērķi īstenotu, viņš pat piedalījies slavenību tievēšanas realitātes šovā, kura laikā viņam izdevās nomest 13 kilogramus.

Tomēr savu publiski doto solījumu saņemties un turpināt veselīgo dzīvesveidu vīrietis nav turējis, un šobrīd mediju rīcībā informācija liecina, ka viņa svars ir 108 kilogrami, turklāt Federleins nedara neko, lai svara pieaugumu apturētu.

Spīrsa un Federleins apprecējās 2004. gada septembrī, tikai trīs mēnešus pēc iepazīšanās, bet 2006. gada novembrī, divus mēnešus pēc otrā dēla nākšanas pasaulē, dziedātāja iesniedza prasību par laulības šķiršanu.

Kā zināms, arī pati Britnija pēc šķiršanās piedzīvoja garīgu sabrukumu, noskuva matus, klejoja apkārt bez apakšveļas un regulāri iekūlās dažādos skandālos.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: