Britu sieviete pārgulējusi ar 5000 vīriešu
Publicēts 18. augustā, 2010.
25 gadus vecā Nikija Lī (attēlā) no Eseksas Lielbritānijā apgalvo, ka deviņu gadu laikā viņai bijušas dzimumattiecības ar pieciem tūkstošiem vīriešu, līdz ar to sasniedzot savdabīgu rekordu, ziņo britu mediji.

Jaunā sieviete stāstījusi, ka viņa nevainību zaudējusi 16 gadu vecumā, un līdz pilngadības sasniegšanai viņai bijis sekss ar 800 vīriešiem, bet 21 gada vecumā šis skaitlis sasniedzis jau 2289 partnerus.

 

Tā kā seksuāli aktīvā sieviete visu savu partneru vārdus pieraksta blociņā, kur arī labākajiem mīlniekiem pievieno zvaigznītes, viņa ir pilnīgi pārliecināta, ka 25 gadu vecumā viņas partneru skaits ir pieci tūkstoši, un tagad sieviete par to nolēmusi paziņot visai pasaulei.

Ar seksu Nikija ir nodarbojusies visās iespējamajās vietās, tajā skaitā parkos un kinoteātros, bet visiecienītākās mīlēšanās vietas viņai esot dažādi klubiņi un ballītes. Tāpat sieviete apgalvo, ka nekad ne ar vienu vīrieti nav gulējusi divas reizes, un nenoliedz to, ka šāda veida rekorda sasniegšana kļuvusi par viņas dzīves "narkotikām".

"Katru reizi, kad es sarakstam pievienoju jaunu vārdu, es gūstu apstiprinājumu tam, ka esmu daudz seksīgāka par citām meitenēm. Pēc pirmās mīlēšanās reizes es sapratu, ka ir kāda lieta, ko es tiešām protu darīt, un kāpēc gan man to neizmantot?" skaidrojusi Nikija.

Par savu lielāko sasniegumu sieviete uzskata kādu vētrainu nakti Ibizā, kur viņa vienas nakts laikā pārgulējusi ar četriem vīriešiem, bet par savu veselību viņa rūpējas, reizi divās nedēļās apmeklējot ārstu, lai pārliecinātos, ka nav "noķērusi" kādu seksuāli transmisīvo slimību.

Sievietes paziņojums, protams, šokējis daudzus britus, bet eksperti viņu brīdinājuši uzmanīties no šāda dzīvesveida, jo, lai gan tehniski nekāds ļaunums no tā, iespējams, nevar rasties, emocionāli šāda dzīve var atstāt nopietnas sekas uz sievietes psihi.


Komentāri (3)
Istvan Nagy: Very beautyful.
You like me
Hi
Istvan
18/08/2010 11:47
Mārtiņš: Atkarība cilvekiem izpaužās dažādi!

P.S. Vienmēr runa ka džeki nevar savu d.. noturēt biksēs, bet nezinu nevienu džeku kas būtu sasniedzi tik lielu skaitli tādā laikā un tik traki ar to platījies! Secināt no tā atliek vienīgi jums!
18/08/2010 12:22
@cirpejs: 9. gados ir 3285. dienas, tad sanāk 2. kniebieni katru dienu. Ja 25 gadus vecā Nikija Lī nestrādā bordelī, tad mazliet dirš.
18/08/2010 13:22
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: