Dāvids atgriežas ar jaunu sarunu šovu
Publicēts 4. martā, 2011.
Sākot ar 26. martu, pazīstamie modes mākslinieki Dāvids (attēlā) un Elita Patmalniece sabiedrībā zināmus cilvēkus aicinās uz nopietni ironisku sarunu šovu par to, kas mums mugurā un kas – galvās.

Sarunu šovs notiks jaunajā tirdzniecības centrā Galerija Centrs, un, kā informē šova atbalstītāji, skatītājiem būs iespēja ne tikai vērot pārraidi, bet klātienē satikt un komunicēt ar cilvēkiem, kuri jau vairāku gadu garumā ir cieši saistīti ar vārdu "mode".

"Es un Elita esam interesantas personības, kuru mērķis ir būt pēc iespējas tuvāk cilvēkiem un nesarežģīt lietas, runājot ne tikai par modi, bet arī par dzīvesstilu. Var jau sēdēt mājās, neko nedarīt un īdēt, ka visi ir uzpūtīgi, bet šeit ir iespēja pašam atnākt un saņemt interesantu saturu. Tā kā ieguvējs būs tas skatītājs, kurš pats sapratīs, ka īstais stils, par ko mēs arī runāsim, pastāv ārpus glamūrajiem žurnāliem," par jauno ideju stāsta Dāvids.

Savukārt Patmalniece piebilst: "Kāpēc gan neparunāt ar cilvēkiem par jomu, kurā pats darbojies un attiecīgi pārzini vislabāk? Aprunāt un kritizēt izskatu jau var katrs, bet aiz drēbēm vissvarīgākā ir personība."

Pirmais sarunu šovs, kam pagaidām nav dots nosaukums, notiks marta beigās un sākotnēji tikai internetā būs skatāms reizi mēnesī, sestdienas rītos, kad Dāvids un Elita aicinās ikvienu modes cienītāju un dzīves baudītāju uz brīvdienu brokastu tēju vai kafiju, lai brīvā un draudzīgā gaisotnē pārrunātu par jaunāko modē un dzīvē.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: