Dāvids izlamājas modes šova atklāšanā
Publicēts 21. martā, 2011.
Ceturtdien notikušajā modes pasākuma Riga Fashion Mood atklāšanā savu savulaik iegūto skandālista slavu attaisnoja modes mākslinieks Dāvids (attēlā) – pēc skates notikošajā preses konferencē dizaineris zaudēja savaldību un apvainoja žurnālistus.

Riga Fashion Mood pirmā vakara ietvaros pašmāju modes cienītājiem pēc vairāku gadu pārtraukuma bija iespēja iepazīties ar Dāvida jaunāko kolekciju tērpiem. Lai gan šī bija viena no gaidītākajām modes nedēļas nogales skatēm, daudzi modes jomas darboņi pēc tērpu defilē gan klātienē, gan sociālajos tīklos atzina, ka ir vīlušies, un visnotaļ kritiski vērtēja Dāvida veikumu.

Piemēram, jaunā modes eksperte Agnese Kleina atzina, ka nav sapratusi "skates konceptu", bet Sindija Vilde bija neizpratnē, "vai tas bija triks vai mode".

Arī pats mākslinieks šoreiz uzvedās visai neadekvāti un demonstrēja savu nesavaldību. Pirms atklāšanas ceremonijas Dāvids pamatīgi saniknojās uz fotogrāfiem, kuri uz sarkanā paklāja vēlējas nofotografēt viņu kopā ar sievu Antru - abi ar rokām aizsedza sejas un steidzīgi devās prom, bet pār plecu Dāvids izmeta, ka viņš ir patiešām nikns.

Pēc modes skatēm īpašā VIP telpā bija paredzēta tikšanās ar visu trīs šajā vakarā rādīto kolekciju autoriem, uz kuru Dāvids ieradās, vēl aizvien piktodamies par mēģinājumiem nofotografēt viņa sievu.

Preses telpā sākās asa vārdu apmaiņa, un Dāvids nekautrējās aizvainot vairākus no klātesošajiem žurnālistiem, nesaudzējot arī kādu daiļā dzimuma pārstāvi, kura savulaik uzrakstījusi viņam neglaimojošu publikāciju.

Kolēģi mēģināja aizstāvēs slavenību fotogrāfs Kaspars Ūdris, bet tas modes mākslinieku saniknoja vēl vairāk, un viņš pielēca kājās, paziņodams, ka vairāk nekādus komentārus nesniegs un preses konference uzskatāma par izbeigtu. Izejot no preses telpas, Dāvids vēl uzskatīja par vajadzīgu atgādināt par savu seksuālo orientāciju, kā arī veltīt apvainojumus Ūdrim.

"Es nekad neesmu slēpis, ka esmu biseksuāls. Es nekad neesmu slēpis, kas man patīk. Jūs man neko nevarat izdarīt, jo jums rokas par īsām. Tu esi stulbs, resns un neglīts, bet es esmu jauns un skaists," pametot preses konferenci, situāciju rezumēja Dāvids.
 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: