Dejotāja Laura Kosīte gaida pirmdzimto
Publicēts 16. februārī, 2011.
Savulaik ar dalību dažādos televīzijas šovos popularitāti iemantojusī dejotāja Laura Kosīte-Blaubuka (attēlā) un viņas laulātais draugs, modeļu aģentūras 2b Models īpašnieks Agris Blaubuks, vasaras sākumā kļūs par vecākiem savam pirmdzimtajam.

"Bērns ir plānots un ļoti gaidīts," žurnālam Privātā dzīve apstiprinājusi Laura un atklājusi, ka pirmdzimtais pasaulē nāks vasaras sākumā. Topošie vecāki jau zina gaidāmā mazuļa dzimumu, kā arī ir izvēlējušies vārdiņu, kuru gan, kā tas ierasts, pagaidām sabiedrībai atklāt nevēlas.

Grūtniecības laikā īpaši svarīgs topošajai māmiņai ir vīra atbalsts. "Kivi un apelsīni tiek pirkti kaudzēm, Agris biežāk gatavo ēst, seko visam līdzi. Kopā ar mani dodas pie ārsta vizītēs, bijis klāt visās ultrasonogrāfijās. Kad sāksies jauno vecāku kursi, apmeklēsim kopā arī tos," sajūsmu par vīra atbalstu nav slēpusi dejotāja.

Jau nolemts, ka vīrs būs klāt arī dzemdībās, bet jau tuvākajā laikā jaunā ģimene plāno pārcelties no dzīvokļa Rīgas centrā uz īrētu māju pie Ķīšezera, kur būšot vairāk "svaiga gaisa, klusuma un miera".

ris apprecējās pagājušā gada 24. aprīlī Garkalnes evaņģēliski luteriskajā baznīcā, savukārt bildināta Laura tika Ņujorkas Centrālparkā.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: