Deju šovu pametusi dziedātāja Ella
Publicēts 8. martā, 2010.
TV3 šovu Dejo ar zvaigzni 3 pēc ceturtā raidījuma, apkopojot žūrijas un skatītāju vērtējumu, pameta viens no skatītāju visvairāk apspriestajiem un žūrijas kritizētajiem pāriem - dziedātāja Ella jeb Elīna Fūrmane ar savu partneri, dejotāju Rihardu Mailīti.

Dejojošās zvaigznes 7. marta tiešraidei bija gatavojuši īpašu programmu Sieviešu dienas noskaņās, bet šova žūrijas sastāva pastāvīgajiem pārstāvjiem - Anitai Šmitei, Albertam Kivleniekam un Vladimiram Ponomarjovam - bija pievienojusies arī televīzijas spēles Dullais desmitnieks vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare, kura gandrīz visiem pāriem dāvāja desmitniekus.

Ella un Mailītis šajā raidījumā izpildīja mīlestības deju rumbu, kas, starp citu, šova trešajā nedēļā kļuva liktenīga arī bundziniekam Gundaram Lintiņam un viņa partnerei Marinai Martinovai.

Žūrijas antipātijas pret Ellu un viņas deju partneri bija jūtamas jau no pirmā Dejo ar zvaigzni 3 raidījuma, kad tika kritizēta gan viņas dejotprasme, gan frizūra, gan sejas izteiksme, un arī ceturtajā raidījumā žūrija šim pārim veltīja viskarbākās piezīmes un deva viszemākos vērtējumus.

Ja pēc priekšnesuma un kritikas uzklausīšanas Ella šova aizkulisēs knapi valdīja asaras un žūrijas negatīvās attieksmes dēļ pat bija gatava no šova izstāties, tad pēc rezultātu paziņošanas dziedātāja bija saņēmusies un ar smaidu sejā atzina, ka par izbalsošanu nejūtas pārlieku apbēdināta, tādejādi apliecinot izklaides portālam Mango savulaik teikto, ka viņas mērķis nav uzvarēt šajā šovā, bet gan pierādīt, ka arī viņa prot kustēties.

Augstāko žūrijas vērtējumu ceturtajā Dejo ar zvaigzni 3 raidījumā ieguva aktieris Ainārs Ančevskis un viņa partnere Ieva Kemlere. Viņu izpildītais kviksteps no žūrijas locekļiem kopvērtējumā saņēma 36 punktus, neraugoties uz to, ka Ponomarjovs aktieri salīdzināja ar "uz stabiņa čurājošo sunīti".

Ellai un Mailītim, tāpat kā spēkavīram Aivaram Visockim un bundziniekam Gundaram Lintiņam ar partnerēm, vēl būs iespēja sevi pierādīt 28. marta raidījumā, kurā par tiesībām atgriezties šovā cīnīsies visi izbalsotie pāri.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: