Deputāts Jānis Kuzins pircis narkotikas
Publicēts 13. augustā, 2010.
Bijušais Jūrmalas domes deputāts Jānis Kuzins (attēlā), kurš šogad iekļauts arī partijas PCTVL kandidātu sarakstā 10. Saeimas vēlēšanās, savulaik manīts iegādājamies tā sauktās "legālās narkotikas".

Atsaucoties uz kāda veikaliņa īpašnieka Andreja Petroviča stāstīto, portāls Kompromat.lvziņo, ka aizvadītā gada rudenī deputāts redzēts kādā Tallinas ielas veikaliņā iegādājamies sintētiskās Spice tipa narkotikas, kuras vēl tolaik tika klasificētas kā legālas.

 

"Es viņu uzreiz atpazinu, kad viņš stāvēja rindā. Viņš bija kopā ar kādu jaunu puisi," atmiņās dalījies veikala īpašnieks. Tā kā Saeimā aizvadītā gada izskaņā tika pieņemts lēmums aizliegt šo vielu tirgošanu, veikaliņu nācies slēgt, tāpēc Petrovičs atturējies no pieņēmumiem, vai deputāts vēl aizvien turpina aizrauties ar apreibinošajām vielām.

"Mēs ceram, ka gadījumā, ja Jānis Kuzinas iekļūs Saeimā, viņš tur varētu lobēt legālo narkotiku tirgotāju intereses," sava kādreizējā klienta ieguldījumu biznesa attīstīšanā apcerējis Petrovičs, kurš arī paudis pārliecību, ka vieglo narkotiku legalizācija varētu dot labu ieguldījumu valsts budžetā.

Šī nav pirmā reize, kad jaunais politiskais darbonis Kuzins iekūlies skandālā - pagājušā gada augustā viņš tika piekauts Ainara Mielava dēlam Mārtiņam piederošajā slavenību iecienītajā klubā Piens.


Komentāri (5)
mxx4: Uz kurieni valsts iet un kādi ir valsts mērķi, ja pie grožiem atrodas "šādi" cilvēki ?
14/08/2010 07:56
jg: Vai tik netovojas velešanas , un visi deputata kungu megina viens otru nomelnot ?? driz jau uzinasim kurs ar ko ir pargulejis un kadas pozas :D
14/08/2010 09:19
ss: Ja satiekat shito pidaru,tad dodiet galvaa
14/08/2010 09:27
wh0_knows: un kas gas tur tik briesmīgs?Brīvajā laikā,katrs drīkst darīt to ko vēlas..Un viņš taču pirka tajā brīdī legālo zālīti..
14/08/2010 11:23
N. Ušakovičs: Neaiztikt Vaņu Kuzmiņu !
24/03/2012 01:22
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: