Doļģe vadīs šovu "Vīrietis uz paklāja"
Publicēts 4. februārī, 2011.
Populārā un skatītāju iecienītā televīzijas "seja" Elīna Doļģe (attēlā), kura šī gada sākumā pēc trīsarpus gadu darba pameta LNT raidījumu Tautas balss, šobrīd telekompānijā TV3 gatavo jaunu sarunu šovu Vīrietis uz paklāja.

Sarunā Doļģe atzina, ka pagaidām sīkāku informāciju par sarunu šovu viņa neesot tiesīga sniegt. "Šobrīd visas kārtis es atklāt nevaru, bet domāju, ka šis šovs būs pietiekami interesants," par jauno raidījumu lakoniski stāsta Doļģe.

"Tas ir liels izaicinājums. Šī rotācija no viena raidījuma uz citu projektu man bija nepieciešama, jo esmu lasījusi, ka cilvēkiem ik pēc trim līdz pieciem gadiem vajag mainīt darbu. Man šis laiks bija pienācis, un es jūtos ļoti labi. Esmu priecīga par savu lēmumu," apmierinājumu ar jaunajiem pienākumiem pauž topošā sarunu šova vadītāja.

Viņa arī atklāj, ka dzīve kopš Tautas balss pamešanas ir nedaudz mainījusies. "Ir neierasti, ka man tagad darba dienu pievakares vairs nav jāpavada studijā. Esmu pārsteigta par to, kas, piemēram, notiek uz ielām ap sešiem septiņiem vakarā. To es sen nebiju pieredzējusi," smaidot stāsta Doļģe.

Lai gan pagaidām oficiāla informācija par topošo šovu, kura veidošanā piedalās arī bijusī dažādu šovu vadītāja un dalībniece un raidījuma Kinomānija producente Iveta Feldmane, sniegta netiek, sociālajos tīklos un citviet atsevišķas pašmāju slavenības jau dalījušās pārdomās par šo raidījumu, piemēram, dziedātāja Ella jeb Elīna Fūrmane tviterī atzinusi, ka sajūtas pēc piedalīšanās raidījuma filmēšanā esot dalītas.

"Šodien piedalījos jauna raidījuma tapšanā, kuru drīzumā demonstrēs TV3. Sajūtas dalītas. Sievietes cīņā pret vīriešiem - tāds raidījuma stils. Labāk, ka sieviete ir vienā lidojumā ar vīrieti, nekā pret viņu, man palika žēl raidījuma upuri," atzinusi Ella.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: