Duļevska dēla skolas lietām iztērējusi 200 latus
Publicēts 1. septembrī, 2010.
Populārā pašmāju šovu vadītāja un hokejista Rodrigo Laviņa sievai Janai Duļevskai (attēlā) šogad 1. septembris dzīvē ienesīs lielas izmaiņas, jo skolas gaitas uzsāks sportista un TV "sejas" dēlēns Martins Rodrigo.

"Gatavošanos lielajām pārmaiņām dzīvē esam sākuši, palēnām mainot dienas režīmu - radināmies ātrāk iet gulēt un agrāk celties," žurnālam Privātā Dzīve skaidrojusi Duļevska.

Tā kā Duļevskas laulātais draugs un dēla tēvs ir aizņemts treniņos un spēlēs, skola nepieciešamās mantas sarūpēt kopā ar Martinu uzņēmusies viņa pati. Tā kā atvase pa vasaru pastiepusies garumā par pieciem centimetriem, vajadzējis papildināt garderobi, bet svētku uzvalks puisēnam palicis no izlaiduma Jūrmalas mākslas skolā, kur zēns divus gadus mācījies.

 

"Tā kā dēls ir kreilis, pirkām īpašās kreiļiem domātās kancelejas preces. Kopējās izmaksas, gatavojot dēlu skolai, ir tuvu 200 latiem," atklājusi Duļevska.

Savas atvases skološanai hokejists ar laulāto draudzeni izvēlējušies Āgenskalna sākumskolu, un noteicošais arguments par labu šai mācību iestādei bijis fakts, ka tur jau no pirmās klases māca vācu valodu.

"Spiežam uz valodām! Krieviski jau Martins runā. Kaimiņu bērni ir labākie krievu valodas skolotāji," ar dēlēna valodas zināšanām lepojusies Duļevska.

"Man šķiet, ka mammai šobrīd ir lielāks uztraukums nekā bērnam! Slodze būs pamatīga - vadāšana uz skolu un trīs reizes nedēļā uz treniņiem hokejā būs uz maniem pleciem. Martins tagad, kad nodibināts hokeja klubs Dinamo, saka - tēti, mēs esam vienā klubā," lepnumu par savas ģimenes vīriešiem neslēpj Duļevska. 


Komentāri (1)
Mārtiņš: Skolas piederumi un viss pārējais nav lēts prieks. Viņi var tērēt 200 LVL skolas lietām, bet 3000 bērni, kas nevar sākt pirmās skolas gaitas, jo viņiem nav lieki 25 LVL, lai nopirktu skolai nepieciešamās lietas-pamatlietas :( Bet priecē cilveki kas jau saziedojuši bija naudu priekš 2000 bērniem (varbūt tas cipars ir izmainījies, tas bija pēdējais ko dzirdēju), kas varēs uzsakt skolu!

P.S. Apsveicu skolēnus/studentus/skolotājus ar 1.septembri
01/09/2010 12:26
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: