Džastins Bībers demonstrē kailu torsu
Publicēts 31. janvārī, 2011.
Globālajā tīmeklī parādījušās fotogrāfijas, kurās, sajūsminādams savus mazgadīgos fanus, mazgadīgais kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers (attēlā) kādā fotosalonā redzams ar atkailinātu ķermeņa augšdaļu.

Fotouzņēmumos redzama 16 gadus vecā Bībera kalsnā ķermenīša atkailināta augšdaļa, ko rotā strīpaina kaklasaite. Jaunietis nav kautrējies parādīt arī savu apakšbikšu balto maliņu, tomēr, kā ironizē ģeniālā mūziķa nelabvēļi, zemāk par jostasvietu viņam atkailināties pagaidām nav drosmes.

Ārvalstu dzeltenajai presei kāds anonīms avots norādījis, ka Bībers puskails fotografējies, jo vēlējies "uztaisīt dažas seksīgas bildes savai draudzenei". Tāpat avots minējis, ka attēli, visticamāk, tapuši Bībera draudzenei, 18 gadus vecajai dziedātājai un aktrisei Selēnai Gomesai.

"Viņš bija tik mīlīgs, kad par to runāja, visu laiku jokoja, taču bija redzams, ka puisis tiešām vēlas izskatīties lieliski šajās bildēs. Viņš ne reizi nenosauca Selēnas vārdu, bet tāpat bija skaidrs, par kādu draudzeni viņš runā," klāstījis avots.


Komentāri (2)
Rinalds: ŠOKĒJOŠI!
31/01/2011 13:28
xZibit: Līdzīgs Rinaldam :D
31/01/2011 16:47
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: