Dziedātāja Ella blogo par savām krūtīm
Publicēts 16. jūlijā, 2010.
Sekojot daudzu populāru personu piemēram, arī pašmāju dziedātāja Ella jeb Elīna Fūrmane (attēlā) ķērusies pie blogošanas, un savā pirmajā ierakstā publiski pieejamajā virtuālajā dienasgrāmatā Ella pauž sašutumu par mediju pievērsto uzmanību viņas krūtīm.

"Esmu izveidojusi šo blogu, lai stāstītu par savām sajūtām. Par to, ko jūtu es, nevis par to, ko citi nekvalitatīvi un nepatiesi atreferē no it kā manis teiktā," bloga veidošanas nepieciešamību skaidrojusi dziedātāja.

 

Dziedātājas kvēlo sašutumu izraisījusi dzeltenās preses izdevuma Vakara ziņas veidotais skaistāko pašmāju krūšu īpašnieču tops, kurā izteikts izbrīns par Ellas krūšu pēkšņo palielināšanos, kuru pati dziedātāja it kā skaidrojusi ar "speciālas smēres" lietošanu.

Jauno dziedātāju raksts nopietni sadusmojis, jo, viņasprāt, tādejādi viņa padarīta par cilvēku, "kuram smadzenēs nav nekāda satura".

"Es nekad nevienam neesmu stāstījusi, ka manu ķermeni ir skārušas izmaiņas dēļ kāda brīnumkrēma, kas palielina aprises. Tas ir muļķīgākais, ko jebkad esmu lasījusi par sevi," apgalvo dziedātāja, kuru satraucis fakts, ka tagad šīs muļķības lasīs neskaitāmi cilvēki.

"Tagad cilvēkiem ir pamats domāt, ka ar manu galvu viss tomēr nav īsti tā, kā vajag, un, jā, atzīšos, arī es neko labu nedomātu par cilvēku, kurš būtu ko tādu sacījis, jo skan, lai neteiktu vairāk, diezgan stulbi un truli!" raksta Ella.

Meli par Ellas krūšu palielināšanos arī bijis tas, kas dziedātājā radījis pārliecību, ka viņai jāsāk blogot. "Es vienmēr esmu klusējusi un stāvējusi šim visam pāri, bet šoreiz man vienkārši palika nelabi, lasot tādu plānprātību, ko it kā esmu teikusi es. Es cienu savu prātu un smadzenes, ko Dievs man devis, tāpēc neklusēšu, ja kāds tās apmelos par ko tādu, ko, labi gribēdamas, tās nespētu pašas izspert pat vislielākajā reibumā."

Pagaidām gan dziedātāja ar pārlieku aktīvu blogošanu neaizraujas - pirmdien ievietotajam ierakstam pagaidām pievienojies tikai grupas Skunk Anansie dziesmas Secretly video klips, bet kā bloga titulbilde izvēlēta apakšā redzamā fotogrāfija.

 


Komentāri (1)
Dr. Penis: Manis pēc viņai pupu varētu nebūt nemaz, kāda gan interese par kādu procinciālu kuci. Bet, ja pupi būtu trīs? - cita lieta, Mārtiņ!
16/07/2010 12:31
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: