Dziedātājai Elli U patīk visu krāsu vīrieši
Publicēts 21. oktobrī, 2010.
Pirms neilga laika latviešu dziedātāja Elli U jeb Elīna Usova sadarbojās ar Anglijā dzīvojošo reperi 10Shott, ar kuru kopā ierakstīja vairākus singlus un sniedza koncertus. Nu dziedātāja ir atradusi jaunu reperi vārdā Twissman, ar kuru gatavojas ierakstīt kopīgu singlu, kas kļūs par repera jaunā albuma sastāvdaļu.

Elli U ar milzīgu aizrautību gatavojas jaunā singla ierakstam, kurā viņa būs dzirdama duetā ar reperi Twissman.

 

"Viņš ir talantīgs Anglijas urban mūzikas pārstāvis, bet šāda mūzika Anglijā ir pieprasīta, un līdz ar to mans dueta partneris bieži ir dzirdams - Radio BBC1 Extra, MTV Urban, Black Chart," sarunā stāsta Elli U.

Doma par sadarbību radās tieši reperim, kuram ierakstu studijā iedeva noklausīties Elli U dziesmas. "Viņš piezvanīja, parunājām, un sapratu, ka muzikāli esam uz viena viļņa. Man patīk, ka Twissman rakstītie dziesmu teksti ir dziļi, jēgpilni un viņš nav tipisks reperis, kas, manuprāt, ir interesanti, jo piešķir mazu devu pārsteiguma daiļradē," smaida Elli U.

"Man ļoti patīk reps un, manuprāt, kopā ar lirisku mūziku tas izklausās ļoti labi, turklāt pasvītro dažādas nianses, ko nevar izcelt dziedot. Reperi savos tekstos mēdz izmantot rupjus vārdus -fuck, bitch, bet reizēm pāris šādi vārdi ir iedarbīgāki un trāpa naglai uz galvas ātrāk kā cenzētas frāzes. Tā ir māksla - panākt, lai šādi vārdi uzsver domu, skan neuzkrītoši un iekļaujas stilā," rupjos tekstus komentē Elli U.

"Man ļoti patīk vīrieši, un ādas krāsai nav nozīmes, bet jā - arī tumšādaini vīrieši man patīk. Ikvienam vīrietim ir savs šarms un pievilcība. Ādas krāsa, salīdzinot ar to, ir nesvarīga un tai nekad nav bijusi nozīme. Nevajag dzīvot aizspriedumos - mūsdienās tiem, kas nespēj cilvēkus vērtēt vienlīdzīgi, būtu jākaunas par savu tumsonību," uzskata Elli U.

Video: ieskats Elli U izslavētā repera Twissman daiļradē.

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: