Dziedātājai Lady Gaga draud plikpaurība
Publicēts 22. martā, 2011.
Ekstravagantā amerikāņu dziedātāja Lady Gaga (attēlā), kura nekad nav baidījusies eksperimentēt ar savu izskatu un frizūrām, atzinusies, ka pēdējā laikā viņai ļoti strauji sākuši izkrist mati.

Intervijā žurnālam People dziedātāja atzinusies, ka biežās matu balināšanas dēļ viņai ir nopietnas problēmas ar matiem - tie ir kļuvuši ļoti trausli un strauji izkrīt, tālākā nākotnē draudot pat ar plikgalvību.

Tā kā Lady Gaga, kura dabiski ir brunete, matus pavisam zaudēt, protams, nevēlas, viņa intervijā devusi solījumu vairāk rūpēties par savu galvas rotu un mazāk izmantot ķīmiskos matu krāsošanas un veidošanas līdzekļus.

"Es matus vairs nebalināšu," paziņojusi dziedātāja, bet speciālisti viņai ieteikuši arī pārdomāt matu sakārtojuma izvēli, jo pastāvīga matu siešana astē, kas ir viena no iecienītākajām Lady Gaga frizūrām, arī vājina saknes un veicina matu izkrišanu.  

Izrādās, ka populārā mūziķe un daudzu mazu meitenīšu pielūgsmes objekts visai vieglprātīgi izturas ne tikai pret saviem matiem, bet arī sejas ādu. "Es bieži vien eju gulēt, pirms tam nenoņemot grimu. Es zinu, ka tas ādai par labu nenāk, bet es esmu svētīta ar labiem gēniem," par savu netikumu taisnojusies dziedātāja.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: