Dziedošās dvīnes iestājušās augstskolā
Publicēts 26. augustā, 2010.
Par seksīgajām dvīņumāsām dēvētās Ana un Katrīne Drozdovičas (attēlā) pēc veiksmīga muzikālā priekšnesuma LNT sirsnīgā projekta Latvijas dziedošās ģimenes pusfinālā iekļuvušas to 12 ģimeņu vidū, kuras cīnīsies par uzvaru šovā.

Ana Drozdoviča atklāj, ka, lai arī šajā nedēļas nogalē abām māsām nav jāuzstājas šovā Latvijas dziedošās ģimrenes, jo norisināsies šova otrais pusfināls, darba pienākumu tāpat netrūksot.

 

"Mums vispār vairs nav brīva laika. Bez dalības LNT šovā ir vēl kāda laba ziņa - abas esam iekļuvušas budžeta grupā Rīgas Starptautiskajā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolā, kur studēsim audiovizuālo mākslu. Pagaidām vēl nezinām, kā visu savienosim, jo šis būs mūsu pirmais studiju gads. Bijām ļoti priecīgas, kad uzzinājām, ka studēsim budžeta grupā, jo studijas šajā augstskolā ir dārgas," stāsta Ana.

Uz jautājumu, vai dvīņumāsu mērķis, piedaloties LNT Latvijas dziedošo ģimeņu šovā, ir uzvara, Ana paskaidro, ka piedalīšanās šovā tāpat ir sava veida uzvara. "Ja neuzvarēsim šovā, nepārdzīvosim par to. Piedalīšanās šovos un konkursos ir iepazīšanās ar jauniem cilvēkiem, jaunu kontaktu nodibināšana un, šoreiz iegūstam arī filmēšanās pieredzi.

Piedaloties LNT dziedāšanas šovā, esam sastapušās ar milzum lielu sirsnību un pozitīvām emocijām šova aizkulisēs. Dalībnieki cits citu neuztver kā konkurentus, bet atbalsta ar applausiem un labiem vēlējumiem. Varam atklāt, ka mūsu favorīti šajā šovā ir Zaļkalniņu ģimene no Lielvārdes, kā arī ir ļoti patīkami atbildēt uz šova vadītāja Laura Reinika tiešraidē uzdotajiem jautājumiem, jo tie nav vienkārši sausi jautājumi, bet saruna. Pārliecinājāmies, ka Lauris ir ļoti profesionāls šova vadītājs," stāsta Ana.

Drozdovičas ir pārliecinātas, ka, piedaloties šovā, ar "zvaigžņu slimību" viņas neslimos. "Kas tad vispār Latvijā ir zvaigznes? Liekas, ka Latvijā nav pareizi lietot tādu jēdzienu kā zvaigzne, jo tie, kuri ir sabiedrībā pazīstami cilvēki, ir tādi paši parasti cilvēki kā visi citi. Tā kā mums ir bijusi izdevība jau pirms šova būt uz skatuves, esam pārslimojušas nelielu "zvaigžņu slimību", tāpēc mums tas vairs nedraud. Mums nav problēmu atbildēt uz šova skatītāju jautājumiem, laba vēlējumiem un pateikt paldies par atbalstu," atklāj Ana.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: