Dziedošās dvīnes neesot nekādas "cacas"
Publicēts 9. septembrī, 2010.
Par seksīgajām dvīņumāsām dēvētās dziedātājas Ana un Katrīne Drozdovičas Rīgas Starptautiskajā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolā sākušas audiovizuālās mākslas studijas.

Katru darba dienu dvīnes apmeklē lekcijas un ir novērojušas, ka starp studentēm cacām, kuras pārspīlēti izceļ savu grimu, frizūru un apavus, viņas izskatās kā mazas meitenītes. Taču tai pat laikā dvīnes atzīst, ka viņas arī džinsos un ādas jakās spēj izskatīties kā miljons dolāru vērtas.

 

Ana uzsver, ka abas ar māsu neesot nekādas cacas. "Ja vien uz skatuves esam ar grimu, frizūru un skaistu tērpu, tas jau nenozīmē, ka tūlīt esam cacas. Ikdienā jau ļoti atšķiramies no tā, kā izskatāmies uz skatuves. Vispār mēs nepiekrītam, ja mūs kāds dēvē par cacām.

Ka tad vispār ir caca? Domāju, ka caca - tā ir meitene, kurai ir daudz spīdīgu lietu, kura ir pārmērīgi sapucējusies, ar pārmērīgu meikapu, dienas laikā staigā ar vakarkleitu. Tas ir pārmērīgs un uzspīlēts skaistums, kad meitene jeb caca izrādās. Šāda meitene vienmēr ir gatava uz visu," cacu būtību analizē Ana.

Dvīņumāsas gan neslēpj, ka uz skatuves vienmēr dodas skaisti saposušās, bet tas piederot pie lietas, jo skatuve ir svēta lieta, uz kuras ar ikdienas apģērbu nav ko darīt.

"Vienmēr piedomājam pie tā, ko velkam mugurā uz skatuves. Taču ikdienā mums ir svarīgi staigāt ar tīriem matiem un casual stila apģērbu. Nekad pa dienu nestaigājam pa Rīgas ielām ar vakarkleitām. Lai arī ir teiciens, ka meitenēm vienmēr ir jāizskatās miljons dolārus vērtām jebkurā situācijā, arī džinsos un ādas jakā varam izskatīties kā miljons dolāru vērtas," skaidro Ana.

Paralēli mācībām augstskolā Ana un Katrīne piedalās arī LNT projektā Latvijas dziedošās ģimenes. Ana ir lepna, ka aizvadītajā nedēļas nogalē šova žūrija par dvīņu priekšnesumu piešķīra visaugstāko novērtējumu. "Visi pacēla 11 balles. Tas bija patīkami. Par sevi gan nekad nebalsojam, arī mūsu vecāki to nedara - lai skatītāji lemj, vai mēs viņiem patīkam vai nē," uzsver Ana.


Komentāri (1)
Mārtiņš: Meitenēm protams ka jāizskatās ir labi un šīs māsiņas izskatās ļoti labi!!! Cacīgas jau izskatās, bet tas kas redzams TV pēc tā nevar spriest par cilvēku!
10/09/2010 00:04
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: