Edijs Melnis atzinies narkotiku lietošanā
Publicēts 16. februārī, 2010.
Dziedātājs Eddy jeb Edijs Melnis (attēlā), kurš zināmu popularitāti iekaroju pirms septiņiem gadiem, piedaloties realitātes šovā Talantu fabrika 2, nedēļas nogalē uzsāks sava debijas albuma Something You Forgot atbalsta tūri.

Popularizējot savu jauno albumu, Edijs publiski paziņojis, ka viņš savulaik bijis atkarīgs no narkotikām. Aizraušanās ar apreibinošajām vielām sākusies jau muzikālā realitātes šova laikā, bet pēc dalības "fabrikā" šī aizraušanās pāraugusi atkarībā.

"Lietoju marihuānu, extasy, amfetamīnu. Līdz heroīnam gan neaizgāju. Kāpēc es to darīju? Kādi cilvēki bija apkārt, tāds biju arī es. Biju sapazinies ar nepareizajiem cilvēkiem," laikrakstam Neatkarīgā Rīta Avīze atklājas jaunais mūziķis.

Lietot narkotikas Edijs pārtraucis pirms trim gadiem, un kopš tā laika viņš atteicies arī no alkohola un cigaretēm. Uz jautājumu, kas palīdzējis jaunietim pieņemt šādu lēmumu, Edijs atzīst, ka tie bijuši nākotnes mērķi.

"Es visu dzīvi esmu gribējis būt kaut kas liels, esmu gribējis būt uz skatuves, taču, kad skatījos spogulī un redzēju, kāds izskatos, kad lietoju narkotikas, neko iepriecinošu tur neieraudzīju. Vienā dienā es pats sev pateicu, ka man vienalga, kas ar mani tagad būs, bet es to vairs nedarīšu. Visus "pasūtīju" un sāku visu no sākuma," stāsta Edijs.

Mūziķis atceras, ka, lai atradinātos no apreibinošajām vielām, viņš apmeklējis jogas nodarbības. Līdz ar atbrīvošanos no narkotikām mainījusies arī jaunā mūziķa dzīve.

"Tā jau saka, ka labais piesaista labo, bet ļaunais - ļauno. Miljonārs jau nedraudzējas ar sētnieku, un nevis tāpēc, ka sētnieks viņam nepatīk, bet tāpēc, ka viņi viens otru vienkārši nesaprot. Jo vien tic brīnumam, bet otrs saka, ka tās ir muļķības, ka brīnumi nenotiek. Un tāpēc viņš slauka ielas," filosofē Edijs.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: