Ekstrasenss slēpj šokējošas ziņas par Plataci
Publicēts 6. decembrī, 2010.
2012. gadā pasauli nepiemeklēs pasaules gals, tomēr Latvijā būšot pamatīgas pārmaiņas, jo, kā vēsta sens latviešu tautas ticējums - parāds nav brālis, sarunā atzīst dziednieks un taro kāršu speciālists Ilmārs Briedis.

"Nekāda pasaules gala 2012. gadā nebūs, bet būs pienācis brīdis, kad jāatmaksā aizdevums. Tad valstī notiks krasi pagriezieni," zina stāstīt dziednieks, taču iespējamo nākotnes scenāriju atklāt atsakās.

Briedim, pat neiedarbinot ekstrasensorās spējas, esot skaidrs, ka šobrīd ekonomika nestabilizējas, bet jau nākamgad valdībai nāksies atkal pārskatīt budžetu. "Notiek un notiks tas, kas visu laiku ir noticis - krēslu dalīšana", skarbs ir ekstrasenss.

 

Savukārt uz jautājumu, vai ir kādi jaunumi pazudušā advokāta Aināra Platača (attēlā) lietā, Briedis atbild, ka viņam ir zināmi jaunumi mīklainajā pazušanas lietā, tomēr tie esot tik šokējoši, ka par tiem pat neesot iespējams samaksāt.

Uz repliku, ka nozares profesionāļi parasti nepieprasa no plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem naudu par komentāriem, Briedis atbild, ka viņam tas esot jaunums, un iesaka sazināties ar vadību, lai izrunātu "honorāra lietas".

Turklāt naudaskārais dziednieks pauž bažas, ka kāds viņam varētu gribēt atriebties, ja viņš izpaustu informāciju par Plataci. "Tā ir slidena lieta, turklāt policijā šīs lietas izmeklēšana nav beigusies," piesardzīgs ir ekstrasenss.

Uz jautājumu, vai Platacis vismaz vēl ir dzīvs, Briedis, kurš gan pats nav strādājis ar advokāta fotogrāfiju, atbild visai nekonkrēti: "Piecdesmit uz piecdesmit".


Komentāri (1)
Wallaby: Vienreizēji!
08/12/2010 09:00
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: