Ellas klubam uzlikts 10 tūkstošu latu sods
Publicēts 16. martā, 2011.
Dziedātājas Ellas jeb Elīnas Fūrmanes (attēlā) vadītais klubs Dstyle kopš tā atklāšanas aizvadītā gada oktobrī kļuvis par vienu no populārākajām izklaides vietām Vecrīgā, bet tuvējo māju iemītnieki ar kluba darbību īpaši apmierināti nav.

Rīgas Pašvaldības policija izsaukumus no Skārņu ielas namu iedzīvotājiem saņemot katru nedēļu - kluba Dstyle tuvējo māju iemītnieki sūdzas par pārmērīgo troksni pie Ellas notiekošajos burziņos, kas traucē baudīt naktsmieru gan pieaugušajiem, gan bērniem, pirmdien informēja TV3 raidījums Bez Tabu.

"Kopš septembra es ceturtdienās, piektdienās un sestdienās neguļu, un arī mana sieva neguļ. Mums jāgaida līdz pieciem, sešiem rītā, kad tās skaistules pārtrauks savas izklaides, un tad varēs gulēt," sūdzējies Skārņu ielas iedzīvotājs Norberts un viņas pievienojušies arī citi kluba kaimiņi.

Arī policijas pārstāvji atzinuši, ka uz Ellas klubu kārtībsargiem jau iestaigāta taciņa un tas kļuvis par savdabīgu rekordistu Vecrīgas izklaides vietu vidū.

"No pagājušā gada ir bijuši 56 izsaukumi uz šo adresi par naktsmiera traucēšanu. Sastādīti 20 administratīvā pārkāpuma protokoli un uzlikti naudas sodi kopsumā jau par 10 tūkstošiem latu ," raidījumam stāstījis Rīgas Pašvaldības policijas Centra rajona pārvaldes priekšnieks Jānis Znotiņš.

Lai gan februārī pēc kaimiņu lūgumiem samazināt mūzikas skaļumu nakts ballītēs klubā tika veikta rekonstrukcija, un Ella arī sarunā toreiz pauda pārliecību, ka kluba darbību var turpināt "bez sirdsapziņas pārmetumiem" un turpmāk burziņi nevienu vairs netraucēs, Dstyle pasākumi tuvējo namu iemītniekiem vēl aizvien sagādā galvassāpes un policija turpina saņemt sūdzības.

Pati Ella radījumam Bez Tabu atzinusi, ka bez policijas palīdzības viņa ar kaimiņiem vairs nekomunicē, jo trīs reizes esot saņēmusi draudus savai dzīvībai. "Nemaz nesākšu stāstīt, kā jūtos, kad katru vakaru kā noziedzniecei jāklausās policijas sprediķi. Es saprotu kaimiņus, bet, lūdzu, saprotiet arī mani, jo, lai uzsāktu šādu biznesu, tika aizņemti milzīgi līdzekļi, kuri man tagad ir jāatpelna," skaidrojusi Ella.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: