Emma Vatsone šokē ar pikantu kleitiņu
Publicēts 16. februārī, 2011.
Jaunā britu aktrise Emma Vatsone (attēlā), kura pasaules mēroga popularitāti ieguva, piedaloties filmās par Hariju Poteru, šonedēļ atzīta par "stila ikonu", un šo godu aizstāvējusi, pārsteidzot britus ar īpaši pikantu kleitiņu.

Pirmdien, 14. februārī, notikušajā Elle Style Awards pasniegšanas ceremonijā jaunā kinozvaigzne tika godināta kā aizvadītā gada stila ikona, bet puritānisko britu prātus satraucis viņas ietērps svinīgajā pasākumā - aktrisei, kura ir daudzu jaunu meiteņu stila paraugs, tik drosmīgs un atkailināts tērps, redz, neesot gluži atbilstošs.

Vatsone pasākumu apmeklēja baltā zīmola Hakaan kleitiņā ar drosmīgiem izgriezumiem sānos, bet tērpu daudz pikantāku darīja tā garums - kleitiņa knapi apsedza aktrises dibenu, un meitene pati jutusies visnotaļ neveikli, cenšoties ar plaukstām kailumus piesegt, ziņo britu mediji.

Lai gan Vatsone atzīta par vienu no veiksmīgākajām un daudzsološākajām britu kino industrijas jaunajām darbonēm, stila balvu pasniegšanas ceremonijā viņa piedzīvoja pārsteigumu, kad leģendārā modes māksliniece Vivjena Vestvuda, pasniedzot meitenei balvu, godprātīgi paziņoja, ka līdz šim par viņu neko nav dzirdējusi, bet aktrise esot "tīri mīlīga". 

Tas gan nemazināja jaunās aktrises prieku par saņemto balvu un stila ikonas titulu. "Tas ir fantastiski. Mode ir tas, ko es mīlu, bet es cenšos par to pārāk daudz nedomāt - es vienkārši daru to, ko mīlu, un gūstu no tā prieku. Protams, pēdējā laikā uz mani tiek izdarīts zināms spiediens, bet tas mani tikai uzjautrina," kļūšanu par stila ikonu komentējusi Vatsone.


Komentāri (6)
!!!: Šokējoši: Zandis
16/02/2011 17:18
Zandis: Jā, šokējoši!
16/02/2011 19:10
Zandis: Teju plika!
16/02/2011 19:10
Vecis: Kas tā tāda i`?
17/02/2011 02:26
Minhauzens: Šokējoši stulbs raksta autors.
18/02/2011 07:31
Uldis: nesaprotu, kas tur shokejosh, neka parak pikanta nav, ir LV uz ielam trakaki varianti redzeeti, kur nu vel apr klubiem runajot :D
18/02/2011 18:38
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: