FEMEN arestē par ģenitāliju rādīšanu
Publicēts 18. februārī, 2011.
Svētā Valentīna dienā Ukrainas feministes no organizācijas FEMEN pie Itālijas vēstniecības Kijevā bija iecerējušas protesta akciju pret izvirtušo itāļu premjerministru Silvio Berluskoni, tomēr plānotā akcija izvērsās ne gluži tā, kā iecerēts.

Lai gan miermīlīgā protesta akcija oficiāli bija laicīgi pieteikta, meitenes pie vēstniecības sagaidīja mentu bobiki un piecas redzamākās aktīvistes kārtējo reizi tika aizvestas uz Ševčenko milicijas nodaļu.

Aculiecinieki stāsta, ka miliči kā raganu medību laikā metušies meitenēm virsū un bez jebkādiem paskaidrojumiem ne viņām, ne daudzajiem žurnālistiem vairākām meitenēm uzlikuši roku dzelžus un sastūmuši savās mašīnās.

Dažas no organizācijas aktīvistēm paguva aizmukt, citas - piesedza žurnālisti, bet miličiem izdevās apcietināt dažas nu jau slavenās FEMEN meitenes Annu Gucolu, Aleksandru un Innu Ševčenko, Kseniju Šačko un Jevgeņiju Kraizmanu.

Šoreiz FEMEN tiek apsūdzētas publiskā ģenitāliju demonstrēšanā. Turklāt milicijai esot divi viltus liecinieki, kas savos protokolos ierakstījuši, ka skaisto meiteņu ķermeņi esot aizvainojuši viņu pilsoniskās jūtas. Kā teikts protokolā, meitenes "оголяли попы и прижимались к милиционерам".

Šobrīd visas piecas meitenes gaida tiesu, taču organizācija ir pārliecināta par savu taisnību - pirmkārt, reālu iemeslu viņas apcietināt miličiem nemaz nav un arī nevar būt, otrkārt, pieci iepriekšējie tiesas procesi noslēgušies ar pārliecinošu FEMEN uzvaru.

Komentāri (2)
Uldis: Kuram gan negribetos atrak aptaustit tadas paplikas meitenes :)
visnotal jautrs pasakums izksatas, ka bijis :)
18/02/2011 18:59
Zandis: Šokējoši!!!
18/02/2011 21:55
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: