Filipā Kirkorovā esot iemājojis nelabais
Publicēts 5. janvārī, 2011.
Krievijā populārais dziedātājs Filips Kirkorovs (attēlā), kurš pagājušajā gadā izpelnījās sabiedrības nosodījumu par dažu sieviešu iekaustīšanu, atradis izskaidrojumu savam nervu sabrukumam – izrādās, ka pie visa vainīgs esot nešķīsts spēks, kas Filipā iemājojis caur viņa lomām kinofilmās, ziņo krievu mediji.

Pēc paša Filipa Bedrosa dēla vārdiem, viss sācies pēc tam, kad viņš 2001. gadā Jaungada mūziklā Вечера на хуторе близ Диканьки nospēlējis Velna lomu. Pēc tam sekoja skaļš skandāls ar "rozā blūzīti" (kad Kirkorovs publiski nolamāja kādu žurnālisti), bet vēlāk - šķiršanās no mīļotās sieviņas Allas Pugačovas.

Kirkorovam attīrīties izdevies, vien pateicoties braucienam uz Tibetu. Tomēr pagājušajā gadā dziedātājam tika piedāvāta Drakulas lomu un viņš no tās neatteicās. Piekrišana pretrunīgajai lomai, pēc Kirkorova vārdiem, arī bijis skandāls ar režisores Marinas Jablokovas iekaustīšanu.

Dziedātājs ir pārliecināts, ka tās visas esot nešķīstā iemiesošanās izpausmes, tāpēc viņš nesen devās uz Divejevas ciematu, lai pielūgtu svētā Sarovskas Serafima mirstīgās atliekas. Tagad Kirkorovs uzskata, ka viņš no nelabā ir ticis vaļā, un sola vairs nekad neuzņemties tamlīdzīgas lomas, jo nekad nevar zināt, kā tas izvērsīsies nākamajā reizē.

22. novembrī tika slēgta krimināllieta, kas pret Kirkorovu tika ierosināta par Zelta gramofona režisores Jablokovas sišanu. Abas puses noslēdza mierizlīgumu, saskaņā ar kuru Kirkorovam piecus miljonus rubļu (aptuveni 86 000 latus) nāksies ziedot labdarībai.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: