Gacho boksa ringā pieveicis pusaudzi
Publicēts 15. novembrī, 2010.
Sestdien, 13. novembrī, komandu cīņu šova WFCA – Fight Arena: Latvia vs. Russia laikā ringā atkal devās viens no populārākajiem pašmāju hiphopa māksliniekiem Gacho jeb Gatis Irbe, kurš pirmo reizi izmēģināja spēkus profesionālajā boksā.

Mūziķim pretī Latvijas un Krievijas bokseru sacensības iesildošajā cīņā stājās 16 gadus vecais Latvijas junioru čempions boksā Genādijs Merkulovs - lai gan divos no trim divu minūšu ilgajiem raundiem pārliecinošāku sniegumu demonstrēja jaunietis, trīs tiesnešu komisija lēma, ka uzvara šajā mačā pienākas Gacho.

 

Savu cīņassparu Gacho pierādīja jau pirmā raunda laikā, kad pretinieks viņu ar spēcīgu sitienu apdullināja, bet mūziķis ļoti ātri atguvās un cīņu turpināja, trešajā raundā pat pieveicot Merkulovu.

Šī uzskatāma par Gacho debiju profesionālajā boksā, jo cīņa ritēja pēc visiem profesionāla boksa noteikumiem, bet vienīgais, kas neatbilda profesionālajam sportam, bija raundu ilgums.

Komandu cīņu šova WFCA - Fight Arena: Latvia vs. Russia laikā Latvijas beznoteikumu cīkstoņu komanda sacentās ar Krievijas vienību, un šajā sacensībā pārāki izrādījās kaimiņvalsts pārstāvji. No latviešu bokseriem uzvaru ringā guva tikai viens no Latvijas un Krievijas sacensību dalībniekiem - Edgars Skrīvers.


Komentāri (1)
Mārtiņš: Gacho cīņa tāpat noteikti bija grūta neskatoties ka tas bija pusaudzis, jo neka Latvijas junioru čempions..
16/11/2010 01:10
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: