Gacho jaunajā klipā filmējas topmodele
Publicēts 12. augustā, 2010.
Viens no populārākajiem pašmāju hiphopa izpildītājiem Gacho jeb Gatis Irbe (attēlā) savas daiļrades cienītāju vērtējumam nodevis jaunu videoklipu Mans lielais klips, kas veidots dziesmu sērijas Mans lielais singls oriģinālversijai, kas klajā tika laista vasaras sākumā.

Ar jaunā videoklipa, kurā vienā no galvenajām lomām piedalījusies Latvijas topmodele Luīze Salmgrieze, palīdzību mūziķis iecerējis paust ideju, kas slēpjas katrā indivīdā - spēja motivēt sevi un pa pusei pilnā glāzē ieraudzīt tieši pa pusei pilnu glāzi, nevis pustukšu. Klips arī parāda domu, ka mīlot to, ko katrs no mums dara, paveras pavisam cita pieeja lietām un citas iespējas.

 

"Vienmēr pienāk kāds brīdis, kad maskām jākrīt. Tāpēc arī šajā klipā mēs centāmies parādīt to, ka dzīve bez tām, dzīvojot to dabiski, ir vienkārša un skaista. Kā? Piemēram, speciāli klipa filmēšanas procesā izvairījāmies no tādām it kā pašsaprotamām un, iespējams, pat obligātām lietām, kā grims," dabiskuma nozīmi gan daiļradē, gan dzīvē uzsver pats Gacho.

"Vēl ar klipu vēlējāmies aicināt katru neapslāpēt savas emocijas un sapņus tikai dēļ bailēm, ko citi par to varētu vai nevarētu padomāt. Jūtieties brīvi un izmantojiet dzīves brīžus darīšanai, nevis plānošanai. Turklāt klipā ir atainota arī doma, ka ne vienmēr materiālās vērtības ir noteicošās, lai varētu skaisti baudīt dzīvi," uzskata mūziķis.

 

Darbs pie klipa aizsākās uzreiz pēc dziesmas publicēšanas maijā, bet darbs pie tā pabeigts tikai augusta sākumā, jo filmēšana prasījusi divus mēnešus - daudzi kadri bijuši atkarīgi tieši no laika apstākļiem, tomēr šogad jūnijs ar īpaši siltu un saulainu laiku vis nepriecēja. 


Komentāri (1)
Lasmanis: Klips labs! Gacho vienmēr ir atšķīries ar savam dziesmām un klipa izveidi! Tā tik turēt
13/08/2010 10:19
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: