"Google" kartē iemūžinātas dzemdības
Publicēts 26. novembrī, 2010.
Aizraujošajā globālā tīmekļa resursā Google Street View, kas ļauj ar īpaši šim projektam uzņemtu fotogrāfiju palīdzību paviesoties daudzās valstīs, nejauši iemūžinātas kādas vācietes dzemdības uz ielas, ziņo izdevums The Telegraph.

Fotogrāfija uzņemta kādā Berlīnes priekšpilsētā, un tajā redzama sieviete, kura, guļot uz ielas, ieņēmusi dzemdētājām raksturīgo pozu, bet vīrietis, tupot starp sievietes kājām, tur rokās jaundzimušo.

 

Attēls jau radījis lielu interesi interneta lietotāju vidū, tomēr daļa no komentētājiem apšauba šī attēla patiesumu, norādot, ka tā, ļoti iespējams, ir kāda asprāšu bariņa rīkota akcija - zinot, ka apkārtnē darbojas Google Street View fotogrāfi, viņi iestudējuši šādu performanci, lai pievērstu uzmanību.

"Netālu no šīs vietas atrodas slimnīca, un viņiem nebija ne jausmas par dzemdībām gandrīz viņu durvju priekšā. Tāpat šajā ēkā atrodas reklāmas aģentūra, kuras darbinieki nebija informēti par notikušo," prātīgi uz iespējamo falsifikāciju norādījis kāds vācietis.

Šis nav pirmais gadījums, kad, veidojot Google Street View, projekta fotogrāfiem izdevies fiksēt dīvainus gadījumus. Piemēram, augustā Anglijas pilsētiņā Vorčesterā tika sacelta milzu jezga, kad fotogrāfs uz ielas bija pamanījis it kā mirušu meiteni, kura gan vēlāk izrādījās dzīvāka par dzīvu - viņa uz ielas gulēja, jo rotaļa ar draudzenēm pieprasīja viņai tēlot beigtu.


Komentāri (1)
pachuu: http://pachheu.space.lv/zinas/atrakais-taekwondo-ko te lasiet.
29/11/2010 10:32
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: