Grupa "Otra puse" un vairāki populāri mūziķi aicina uz sirsnīgiem labdarības koncertiem
Publicēts 29. decembrī, 2009.
Grupa "Otra Puse" un draugi - Normunds Rutulis, Rolands Ūdris, Ilona Balode, Aisha, Aigars Grāvers un Aigars Krēsla (Jumprava), Fēlikss Ķiģelis un Peress šogad satikušies labdarības projektā "Piparkūku sirsniņa" un aicina uz sirsnīgiem labdarības koncertiem 29.decembrī Spīķeru koncertzālē.

Koncertos mūziķi kopā ar bērniem no SOS bērnu ciematiem izpildīs dziesmas no kopīgi iedziedātā ziemas noskaņu albuma "Piparkūku sirsniņa".

„Sargāsim bērnu sirsniņas, kas ir tikpat trauslas kā piparkūku sirsniņas, un neļausim tām salūzt pieaugušo nevērības dēļ. Mūsu spēkos ir dāvāt katrai vientuļajai un sāpošajai bērna sirsniņai stāstu ar laimīgu turpinājumu,” aicina projektā iesaistītie mūziķi.

Albuma veidotāji un atbalstītāji mudina sabiedrību atbalstīt bērnus, kuri nelaimīgas likteņa sakritības dēļ palikuši vieni, un palīdzēt tiem rast ģimeni. Atbalstot Latvijas SOS bērnu ciematus, šiem bērniem tiek sniegta iespēja uzaugt gādīgā ģimenē un kļūt par patstāvīgiem, dzīvei sagatavotiem cilvēkiem.
Jaunais albums būs pieejams SEB bankas filiālēs visā Latvijā, ziedojot SOS ciematos dzīvojošajiem bērniem.

Dažādu noskaņu kompozīcijas vīsies krāsainā muzikālā pasakā, lai sasniegtu visas tās karstās un mīlošās sirdis, kas spēj just gan prieku, gan sāpes. Tos, kam rūp, lai pasaule kļūtu skaistāka. Kas saprot, ka laimīgi cilvēki nāk no laimīgas bērnības un spēj dot palīdzīgu roku tiem, kam liktenis lēmis savādāk.

Labdarības koncerti 29.decembrī 17.30 un 20.30 Spīķeru koncertzālē (Maskavas ielā 4, korpuss 1)

Biļetes uz koncertiem iespējams iegādāties "Biļešu Servisa" tirdzniecības vietās, kā arī uz vietas.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: