Gulbi atzīst par pasaulē seksīgāko golferi
Publicēts 19. janvārī, 2011.
Latviešu izcelsmes amerikāņu golfa spēlētāja Natālija Gulbis ierindojusies seksīgāko Profesionālās golfa spēlētāju asociācijas pārstāvju saraksta pirmajā vietā, liecina portāla Bleacher Report sagatavotais pievilcīgāko golferu tops.

Gulbis, kura 7. janvārī atzīmēja savu 28 gadu jubileju, ierindojusies seksīgāko pasaules golfa spēlētāju saraksta augšgalā, kurā apkopotas 50 daiļākās pasaules golferes visā šī sporta veida vēsturē.

Saraksta veidotāji atzinuši, ka Gulbis, iespējams, ir galvenais iemesls tam, kāpēc daudzi vīrieši apmeklē vai televizoru ekrānos vēlo Profesionālās golfa spēlētāju asociācijas pārstāvju spēles.

Pievilcīgā golfa spēlētāja arī agrāk guvusi atzinību par savu izskatu - aizvadītā gada sākumā viņa iekļuva prestižā amerikāņu sporta kanāla ESPN veidotā pasaules seksīgāko sportistu saraksta desmitajā vietā. 

Natālija Anna Gulbis dzimusi latviešu emigrantu ģimenē Sakramento pilsētā Kalifornijas štatā, un ar golfu meitene nodarbojas kopš četru gadu vecuma.

Profesionāļu līgā Gulbis startēja 2001. gadā, un šobrīd tiek uzskatīta par vienu no pasaules vadošajām golfa spēlētājām.

Paralēli profesionālajai darbībai jaunā sieviete rūpīgi spodrinājusi arī savu publisko tēlu, piedaloties dažādos realitātes šovos un puskaila fotografējoties vīriešu iecienītos žurnālos, bet aizvadītajā gadā viņa filmējās vienā no arī Latvijā iecienītā seriāla CSI: Las Vegas sērijā.

Ārzemju mediji šī gada sākumā vēstīja, ka Gulbis pēc vairākiem vienatnes gadiem beidzot uzsākusi nopietnas attiecības, un par viņas mīļoto vīrieti kļuvis golfa spēlētājs Dastins Džonsons - 25 gadus vecais amerikāņu golferis tiek uzskatīts par šī sporta veida uzlecošo zvaigzni.

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: