Hjū Hefners saderinājies ar "Playboy" zaķi
Publicēts 28. decembrī, 2010.
Vīriešu žurnāla Playboy dibinātājs Hjū Hefners, kurš bijis precējies jau divas reizes, atkal ir izlēmis saistīties laulību saitēm.

84 gadus vecais Hefners sestdien īso vēstījumu sociālajā tīklā Twitter publicēja ierakstu, ka viņš Ziemassvētku vakarā bildinājis savu draudzeni, 24 gadus veco Kristelu Harisu (attēlā pa labi).

Hefners ar jauniņo modeli iepazinās 2008. gada Visu svēto dienas svinībās, abu romāns sākās 2009. gadā, bet aizvadītā gada decembrī Kristelas foto jau rotāja Playboy žurnāla vāku.

"Kad es Kristelai pasniedzu gredzenu, viņa izplūda asarās. Šī ir jaukākā Ziemassvētku nedēļas nogale manā mūžā," publiski savu sajūsmu par notikušo paudis cienījamais kungs.

Hefners, kurš dibināja Playboy 1953 .gadā, šā gada martā izšķīrās no savas otrās sievas Kimberlijas Konredas, savukārt viņa pirmā laulība ar Mildredu Viljamsu tika šķirta 1959. gadā.

Hefners, kurš visā pasaulē ir pazīstams ar iesauku Hefs, ir cīnījies par seksuālo brīvību un cilvēktiesībām, publicējis rakstus, kas apstrīd Vjetnamas karu, kā arī iestājies par homoseksuālistiem un marihuānas legalizēšanu.


Komentāri (2)
Zandis: Ei tu noa, šokējoši!
28/12/2010 13:13
discover: 24 gadi un 84 gadi=Tur noteikti -liela mīla vai -daudz naudas vai -laba pieredze
29/12/2010 16:54
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: