Hjū Lorijs ir pelnošākais seriālu aktieris
Publicēts 16. augustā, 2010.
51 gadu vecais britu aktieris Hjū Lorijs (attēlā), kurš Latvijas skatītājiem pazīstams no seriāliem Melnā čūska un Doktors Hauss, atzīts par vislabāk apmaksāto angloamerikāņu daudzsēriju televīzijas drāmu aktieri, ziņo žurnāls TV Guide.

Lorija honorārs par vienu sēriju šobrīd 400 tūkstoši dolāru. Seriāls televīzijā tiek demonstrēts kopš 2004. gada, un līdz šim Lorijs nofilmējies jau 132 sērijās.

 

Apmaksātāko aktieru saraksta otrajā vietā ir seriāla Likums un kārtība (Law&Order: Special Victims Unit) aktieru pāris Mariška Hargitaja un Kristofers Meloni, kuri par vienu sēriju saņem katrs pa 395 tūkstošiem dolāru, bet trešajā vietā ir seriāla CSI: Miami zvaigzne Deivids Karuzo ar 375 000 dolāru par sēriju.

Līdz šim apmaksātākais TV drāmu aktieris bija Kīfers Sazerlends, kurš par katru seriāla 24 sēriju saņēma pa 420 000 dolāru, tomēr, beidzoties astotajai sezonai, seriāls vairs netiek rādīts.

Jāpiezīmē, ka par piedalīšanos komēdiju seriālos maksā ievērojami vairāk - piemēram, Čārlijs Šīns par dalību ikvienā komēdijas Two and a Half Men sērijā saņem 1,25 miljonus dolāru.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: