Ievu Kerēvicu neviens nevērtē kā blondīni
Publicēts 28. oktobrī, 2010.
Gaišmatainā dziedātāja Ieva Kerēvica ir iemantojusi ļoti nopietna cilvēka reputāciju - Ieva zina, ko vēlas, dara visu par 100% un nemitīgi pilnveidojas muzikāli. Tajā pat laikā dziedātāja atklāj, ka reizēm spēj veselīgi pasmieties arī pati par sevi.

"Jā, es protu pasmieties par sevi, paironizēt - tas, manuprāt, ir jāprot ikvienam. Nevajag uztvert sevi pārāk nopietni, jo veselīgs humors tikai palīdz dzīvot," sarunā atzīst Ieva.

 

Pati Ieva jokus nelabprāt stāsta, jo zina ļoti maz anekdošu, turklāt viņai labāk patīk klausīties, nevis stāstīt. "Man labāk patīk uzņemt informāciju, jo, lai stāstītu jokus, jābūt apveltītam ar talantu, bet man šāds talants nav tik izteikts. Labāk padodas stāstīt atgadījumus, kas notikuši dzīvē, - dzīves izspēlētus jokus," atklāj Ieva.

Dziedātāja uzskata, ka, anekdotes bieži pārstāstot, tās nevilšus izmainās un ne vienmēr paliek tikpat smieklīgas, kādas bija sākumā. "Runājot par blondīņu jokiem, tie nekad nav attiecināti uz mani, vismaz neesmu neko tādu dzirdējusi personīgi. Šādus jokus, manuprāt, vislabāk padodas stāstīt vīriešiem - tas piešķir anekdotēm sava veida odziņu," smejas Ieva.

Ar savu matu krāsu Ieva ir apmierināta un jūtas dabiski, jo tā ir viņas dabīgā matu krāsa. Savādāku viņa sevi nespēj atcerēties, turklāt dziedātājai patīk viņas blondais matu tonis. "Par laimi, man dzīvē nav bijušās situācijas, kad mani vērtē, vadoties pēc blondīņu stereotipiem, un ceru, ka arī nekad nebūs," nopietni nosaka Ieva.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: