Igaunijas pirmā lēdija ar zābaku galvā
Publicēts 20. janvārī, 2011.
Neoficiālajā pieņemšanā Zviedrijas karaļa pilī Stokholmā visai neparastā galvassegā ieradusies Igaunijas prezidenta sieva Evelīna Ilvesa (attēlā), tādējādi manāmi šokējot gan karali Karlu Gustavu, gan daudzus starptautiskās etiķetes un modes ekspertus.

Fotogrāfijas ar Igaunijas pirmo lēdiju momentāni kļuvušas par izsmiekla iemeslu blogosfērā, jo īpaši krievu blogeru vidū. Internetā parādījušās simtiem indīgas piezīmes, bet komentētāji ir gandrīz vienprātīgi, ka Ilvesa kundzei galvā uzmaukts zābaks.

"Lady Gaga raud - igauņu prezidenta sieva nu ir stilīgākā visā pasaulē", "tā ir teitoņu bruņucepure no Ledus kaujas laikiem", "statuss viņai neļauj grīdas mazgāt, tāpēc nodarbojas ar rokdarbiem" - šādi un līdzīgi epiteti veltīti neparastajai galvassegai.

Savukārt preses konferencē par sievas cepuri nācās attaisnoties arī pašam prezidentam Tomasam Hendriksam Ilvesam.

"Tas ir vienīgais veids, kā igauņu dizaineru labākos paraugus demonstrēt tik augstā līmenī un tik plašai sabiedrības daļai," Stokholmā skaidroja Ilvess, neizmirstot piebilst, ka no biznesa, kultūras un daudziem citiem aspektiem Igaunija daudz vairāk līdzinās Rietumeiropai, nekā Latvija un Lietuva.

Komentāri (3)
aba: ja pirms 65 buutu bijis internets, par Gabrielli Coco Chanel arii taapat smietos
20/01/2011 12:29
girgs: Nu ziniet!Pavisam normāla cepure.Un krievijā tādās pat šiki skaitoties staigāt.
20/01/2011 13:01
Sandis: Atbaidoši!
22/01/2011 12:47
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: