Inta Fogele analizē vienas nakts seksu
Publicēts 5. novembrī, 2010.
Aģentūras Mis Latvija direktore Inta Fogele uzskata, ka vienas nakts sakarus bieži vien izvēlas vīrieši, kuriem piemīt seksuālas problēmas.

Viņasprāt, tas ir sakars, kas neatkārtojas, kurā nav zināmi iesaistīto personu vārdi, kafija no rīta kopā arī nav jādzer un galvenais aspekts, ja kaut kas nesanāk, - var vienkārši aiziet.

 

"Meklēt šādas seksuālas attiecības cilvēki parasti dodas uz klubiem. Apkārt liels troksnis, bum-bum mūzika, alkohols sajaukts ar enerģijas dzērienu. Mūsdienās ar alkoholu nekas neaprobežojas un tiek lietoti arī citi apreibinoši līdzekļi - tas atvieglo gan iepazīšanos, gan stāšanos šādos sakaros," sarunā stāsta Fogele.

Inta uzskata, ka, lai notiktu šāds sakars, pēdējais vārds pieder sievietei, lai gan vīrieši uzskata, ka viņi atnāk, iekaro un stājas attiecībās.

"Ja sieviete raida pozitīvus impulsus, piekrītoši atbild piedāvājumam, vīrietis nebūs tas, kurš no tā atteiksies. Tādi ir vīrieši - viņu dabā nav atteikties no seksa. Lielai daļai vienas nakts sakaru tīkotāju ir seksuālas problēmas, kuras viņi nevēlas apzināties un risināt, bet vienas nakts sekss palīdz izvairīties no šīs problēmas apskatīšanas," aizdomājas Inta.

Otrs cilvēku tips, kas masveidā iesaistās šādās attiecībās, ir ģimenes cilvēki, kuri šādi var izrauties no ģimenes dzīves perfektuma, visa stabilā un akadēmiskā. "Tas ir veids, kā izmēģināt jaunu attiecību moduli, izvairīties no atbildības un vienkārši izjust adrenalīnu," vienas nakts piekritēju tipāžus raksturo Fogele.

"Nevaru apgalvot, ka šādi sakari ir slikti vai labi - iespējamas abas atbildes. Ir gadījumi, kad no vienas nakts seksa var izveidoties ilgstošas attiecības, ja cilvēki, piekrītot iesaistīties kontaktā, izjūt simpātijas, iesaista emocionālo bāzi," nosaka Fogele.

Inta uzskata, ka, pirms iesaistīties šādās attiecībās, ir jāpadomā, ko tās var maksāt - laulību, mīlestību un reālu iespēja saķert dažādas slimības, tāpēc kontracepciju, viņasprāt, nevajag atstāt pēdējā vietā.


Komentāri (1)
Andrejs: Es gan atteiktos :D
06/11/2010 12:24
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: