Izveidots jauns Latvijas prostitūtu vērtēšanas blogs
Publicēts 21. oktobrī, 2009.
Nesen ir izveidots jauns blogs www.baron.lv latviešu valodā, kas raksta par prostitūtu pakalpojumiem un dažādiem pagrīdes bordeļiem Latvijā.


Nesen ir izveidots jauns blogs www.baron.lv latviešu valodā, kas raksta par prostitūtu pakalpojumiem un dažādiem pagrīdes bordeļiem Latvijā. Šis blogs sola sniegt palīdzīgu roku katram, kurš mēdz reizi pa reizei izmantot prostitūtu pakalpojumus. Lapas veidotājs nolēmis uzupurēties kopējā labuma vārdā un kļūt par "izmēginājumu trusīti", kura regulāri veidotie pagrīdes bordeļu apskati palīdzēs lasītājiem izvairīties no nekvalitatīviem pakalpojumiem.

Pats par sevi autors, kurš sevi dēvē par Baronu, raksta tā: "Galvenais, ko vēlējos izdarīt, veidojot šo blogu, ir pastāstīt citiem par meitenēm, kuras atrodamas mūsu intīmo sludinājumu portālos, par to, cik īsta bilde ir ievietota, par to, cik ļoti meitene atbilst patiesībai, un vispārēju aprakstu par meitenēm."

Šis blogs ir izraisījis daudzu apmeklētāju jautājumus pašam bloga veidotājam - Baronam saņemot arī uz tiem atbildes. Pēc šīm atbildēm var secināt, ka Barons ir precēts vīrietis, kas uzskata, ka sekss par naudu ir pavisam savādāks: "tur cilvēkam ir uzdevums nopelnīt naudu un izdarīt visu kvalitatīvi vai atstrādāt. Runājot par mani, vienkārši nekad neesmu bijis monogāms, līdz šim savu sievu esmu mīlējis, bet manā galvā sekss nav saistāms ar mīlestību, es nevaru mīlēt cilvēku tikai seksa dēļ, vai nemīlēt viņu, ja viņam sekss ir kādā citā vietā kā man. Saucat mani par Dauni, Kretīnu, Idiotu vai kā vien vēl vēlaties, esmu kāds es esmu un daru to ko daru", raksta bloga veidotājs.

Blogā prostitūtu apraksti sakārtoti hronoloģiskā secībā - sākot ar pirmo pieredzi un beidzot ar pavisam nesen apmeklētajām, tāpēc sākumā lasītājam ieteicams ielūkoties arhīvā. Katrai pērkamajai meitenei veltītas vien pāris rindkopas vienkārša teksta, neizplūstot tēlainos vietu un notikumu aprakstos, klāt pievienots arī telefona numurs, fotogrāfijas, prostitūtas pseidonīms un autora vērtējums desmit ballu skalā.

Bloga veidotājs arī aicina pieteikties citiem testētājiem aizpildot un nosūtot anketu tādējādi kļūstot par pilntiesīgiem bloga veidotājiem izmēģinot bordeļus, erotiskās masāžas un citus saistītus pakalpojumus. 

www.baron.lv 


Komentāri (1)
Janis: sdasf4et4r
11/11/2009 19:40
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: