Juris Lisenko apzog savu darba devēju
Publicēts 14. martā, 2011.
Pagājušā gada vasarā darbu skaistumkopšanas salonā Stila galerija vokālās grupas Cosmos dalībnieks Juris Lisenko (attēlā) zaudējis tādēļ, ka viņš pieķerts zogot naudu no priekšnieces naudas maka.

To pavēstīja Lisenko bijusī darba devēja, skaistumkopšanas salona Stila galerija īpašniece Evija Jaunbērziņa, kurai vaicājām arī par mūziķa izteikumiem sociālajā tīklā Twitter, ar kuriem saskaņā viņu janvāra sākumā piekāvuši "trīs vīri un viena sieva".

"Savu esošo darbinieku uzvedību un runas par Lisenko piekaušanu es nevaru komentēt, taču par Juri neko labu nevaru pateikt - kopā ar saviem darbiniekiem viņu pieķēru, kā saka, pie rokas tajā brīdī, kad viņš zaga naudu no mana maka," stāsta Jaunbērziņa.

Viņa tāpat piebilst, ka zādzību un Lisenko piekaušanu, kas puisim beigusies ar 27 zilumiem, lauztu žokli un ribu, nevajadzētu saistīt. "Zādzība, kuras dēļ viņš tika atlaists no darba, notika pagājušā gada vasarā, bet piekaušana - janvārī," stāsta Jaunbērziņa.

Uz jautājumu, cik liela bijusi nozagtā naudas summa, salona īpašniece atbild: "Precīzu summu es nevēlētos saukt, turklāt policija šobrīd izmeklē šo lietu. Es varu pateikt tikai to, ka runa ir par diezgan lielu naudas summu".


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: