Jurkāns sajūsmā par latviešu sievietēm
Publicēts 6. janvārī, 2011.
Ekspolitiķis Jānis Jurkāns pauž sašutumu par to, ka kāds Latvijas sievietes atļaujas dēvēt par nekoptām un nesavāktām. Viņš uzskata - lai gan daudzām Latvijas sievietēm nemaz nav tik daudz naudas, viņas tāpat ir sakoptas, pieklājīgi un interesanti ģērbušās.

"Protams, viss ir relatīvs un arī miljona vidū var atrast kādu nekārtīgāku sievieti, bet es uzskatu, ka kopumā Latvijas sievietes prot sevi lieliski kontrolēt," sarunā atklāj Jurkāns.

Politiķis stāsta, ka pat ārvalstnieki viņam ir teikuši, ka latviešu sievietes noteikti ir ļoti bagātas. "Tas tādēļ, ka Rietumu valstīs ikdienā sievietes ir nekādas, bet mūsu sievietes ļoti seko tam, kādas izskatās".

Kā skaistas un sakoptas sievietes piemēru no aktīvās politikas aizgājušais Jurkāns min eksprezidenti Vairu Vīķi-Freibergu. "Viņa ir sakopta vienmēr! Viņa vienmēr izskatās labi, pat neskatoties uz viņas ne tik labo veselības stāvokli," atzīst Jurkāns.

Viņaprāt, arī latviešu aktrises, izejot uz skatuves, spēj attālināties no ikdienas noguruma un izskatīties pat desmit līdz piecpadsmit gadus jaunākas. "Jā, tiešām - aktrises ikdienā dažkārt izskatās nogurušas, bet, kad uzkāpj uz skatuves, uzreiz kļūst pilnīgi citādas - krietni jaunākas," savu sajūsmu neslēpj Jurkāns.

Viņš tāpat pauž uzskatu, ka ikviena sieviete var būt ļoti skaista, ja viņa ir laimīga, mīlēta un arī mīloša. "Kā teicis Omārs Haijams - nekas šajā pasaulē nav skaistāks par mīlošu sievieti," kārtējo reizi atgādina Jurkāns, kurš pats šobrīd ir kopā ar trešo sievu Ilzi.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: