Jūrmalā tūkstoš meitenes pozējušas bikini
Publicēts 30. augustā, 2010.
Sestdien, 28. augustā, Jūrmalā, Dzintaru pludmalē risinājās Latvijā pirmais žurnāla Cosmopolitan rīkotais Bikini Bash pasākums, kas vienkopus pulcēja vairāk nekā tūkstoti daiļavu, kuras izģērbās, lai piedalītos vērienīgā fotosesijā.

Līdz šim Cosmo Bikini Bash pasākumi bija notikuši jau piecās valstīs, un Latvija kļuva par sesto valsti, kur meitenēm tika piedāvāta iespēja piedalīties pludmales ballītē un vērienīgajā fotosesijā, kuras laikā pludmales smiltīs peldkostīmos tērptajām modelēm jāveido uzraksts Cosmopolitan.

 

Cosmo Bikini Bash pludmales ballītes un fotosesijas visā pasaulē tiek rīkotas jau vairākus gadus. Daudzviet šis pasākums kļuvis par ikgadēju tradīciju, kas gadu no gada vienkopus pulcē arvien vairāk dalībnieču.

Lai gan Latvijā notikušās ballītes organizatori ar lielo sieviešu atsaucību ir visnotaļ apmierināti, uzstādīto mērķi - sasniegt pasaules rekordu - nav izdevies sasniegt. Tas vēl aizvien pieder Serbijai, kur Cosmo Bikini Bash ietvaros notikušajā fotosesijā, kuras laikā sievietes tika iemūžinātas no putna lidojuma, piedalījās 2353 sievietes peldkostīmos.

Dzintaru pludmalē notikušajā pasākumā sievietes varēja ne tikai piedalīties fotosesijā, bet arī ar saviem pavadoņiem izklaidēties bezmaksas ballītē, kur uzstājās vairāki populāri pašmāju mākslinieki un dīdžeji.


Komentāri (2)
Mārtiņš: Lai Cosmo Bikini Bash izdodās saniegt savu mērķus un pārspēt šo pasaules rekordu. Bet pasakums noteikti ir interesants, vienīga saziņas līdzekļos neko tadu nebiju dzirdējis, ka kautkas tāds notiek Latvijā
31/08/2010 09:41
Astra: Bija, bija reklāma vairākās vietās. Es pati arī ļoti gribēju tikt uz šo ballīti, bet diemžēl nesanāca. Bet nekas - nākamgad :)
01/09/2010 15:15
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: