Kā reperis Gacho pa balkonu kāpa dzert
Publicēts 20. janvārī, 2011.
Viens no satraucošākajiem stāstiem no Latvijā populārko cilvēku dzīves, piedāvājam iepazīties ar hiphopa mākslinieka Gacho stāstu par to, kā apņēmīgais jaunietis devās uz kādu burziņu.

"Pie kāda mana drauga pagājušajā gadā mājās bija tusiņš. Tas notika ceturtajā stāvā, un visi tusēja, bet mani negribēja laist iekšā - laikam nedzirdēja durvju zvanu vai kaut kā tā. Tad nu es uz ceturto stāvu rāpos pa balkoniem.

Jā, biju iereibis, bet kopumā viss bija Ok - es jau tolaik biju ekstrēms jaunietis un darīju visādas neprātīgas lietas, un tik ļoti gribējās uz to tusiņu, ka biju gatavs darīt visu, lai līdz tam tiktu.

No pašas rāpšanās man bail nebija, jo fiziski esmu gana spēcīgs, bet man bija bail no tā, ko teiks kāds no kaimiņiem, ja pieķers, tāpēc, rāpjoties no stāva uz stāvu, biju izdomājis jau vairākas pasaciņas, ko viņiem stāstīt.

Sajūtas bija dīvainas - redzēju, kā cilvēki sēž istabās, skatās televizoru, bet es klusi un korekti rāpjos tālāk.

Kad ierados tusiņā pa balkonu, mani draugi bija izbrīnīti, un daļa no viņiem, protams, teica, ka esmu idiots, bet man vajadzēja pierādīt, ka es to varu, ka man pietiek spēka un ir pietiekami spēcīgi muskuļi, lai kaut ko tādu izdarītu.

Man liekas, ka šis gadījums raksturo arī mani kā cilvēku - ja es kaut ko ļoti gribu un ja man ir mērķis, es lieku lietā visu savu fizisko spēku un atjautību, lai to sasniegtu," ar krietnu devu veselīgas pašironijas neparastā stāsta morāli rezumē Gacho.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: