Kāds ir "Kombuļu" Ineses rīta rituāls?
Publicēts 10. decembrī, 2010.
Bijusī grupas Kombuļi līdere Inese, kura ir apņēmības pilna mainīt Latvijas sabiedrības atturīgo attieksmi pret jebkādām ar seksu saistītām tēmām, publicējusi pikantu video materiālu, kurā viņa redzama, palagā ietinusies izpildot kādu tautā visnotaļ iecienītu serenādi.

Inese nekad nav slēpusi savu brīvo domāšanu attiecībā uz intīmo dzīvi, un kopš attiecību uzsākšanas ar dāņu uzņēmēju Bendu jaunās sievietes dzīvē sākusies seksuāla revolūcija - viņa beidzot atklājusi seksa burvību un pēc neveiksmīgās laulības ar savu četru bērnu tēvu arī uzzinājusi, ko nozīmē orgasms.

 

Lai mainītu sabiedrības uzskatu, ka par to, kas notiek kāda guļamistabā, runāt nedrīkst, Inese ne tikai labprāt dalījusies savas seksuālās dzīves aprakstos, bet arī nav kautrējusies publicēt mīļotā vīrieša uzņemtos pikantos kadrus no pāra guļamistabas.

Neraugoties uz savām privātās dzīves aktivitātēm, Inese nav piemirsusi arī savus tiešos pienākumus - muzicēšanu. To apliecina arī interneta plašumos nonākušais video materiāls, kurā sieviete kuģa kajītē palagā ietinusies izpilda romantisku serenādi, tādējādi kārtējo reizi apliecinot savu dzīvespriecīgo dabu, dienu uzsākot ar dziesmu.

Noskatoies šo video, iespējams atrast arī pirmo daļu, tiesa gan Youtube.com jautās ielogoties!

 

 


Komentāri (1)
jaanis: Apbrīnojami!
10/12/2010 14:07
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: