Kailas ukrainietes rīko špagatu akciju
Publicēts 26. janvārī, 2011.
Ukrainas sieviešu kustības FEMEN pārstāves, kuras līdz šim lielākoties darbojušās Kijevā, demonstrējot špagatus un, protams, arī kailas krūtis, prezentējušas savu jauno filiāli Dņepropetrovskā, kas nosaukta FEMEN-Днепр.

Preses konferencē FEMEN meitenes pavēstījušas par "pilsētas pārņemšanas un pilsētas vadītāju terorizēšanas plāniem".

"FEMEN uz Dņepropetrovsku nav atbraukušas parādīt krūtis - mēs grasāmies piespiest vietējo varu pārtraukt zagt un likt tai sākt pieņemt pareizos lēmumus pilsētas iedzīvotāju interesēs," par jaunās filiāles darbību stāsta kustības aktīviste Aleksandra Ševčenko.

Pēc preses konferences, kurā uz kādas aktīvistes krūtīm tika demonstrēts arī uzraksts I love Dnepr, notika špagatu akcija ar nosaukumu Асфальт накрылся, kas veltīta briesmīgā stāvoklī esošajiem Dņepropetrovskas ceļiem.

Akcijas ietvaros desmit kustības aktīvistes uz ceļa izpildījušas špagatu, ar saviem dibeniem aizsedzot uz ceļa esošās bedres, tādā veidā tieši norādot atbildīgajām amatpersonām, kur bedres atrodas. Meitenes nežēlojušas arī skarbus saukļus, piemēram, "Muļķi, salabojiet ceļus!"

Kustības filiāles Dņepropetrovskā līdere Jevgeņija Zirjanova norādījusi: "FEMEN-Днепр neplāno atpalikt no Kijevas kolēģēm un mēs apsolām ieviest pārmaiņas mūsu pilsētas patriarhālajā vadības stilā".

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: