Kambalas dēls vēlas padzīvot Latvijā
Publicēts 23. augustā, 2010.
Šovasar Latvijā uzturas populārā basketbolista Kaspara Kambalas adoptētais dēls Diandrē Kambala (attēlā), kurš paralēli treniņiem nolēmis izbaudīt arī vietējo izklaides dzīvi – svētdienas vakaru viņš pavadīja, klātienē vērojot šova Dziedošās ģimenes pirmo raidījumu.

Sapņu fabrikā Diandrē ieradās kopā Annu Rācenāju, kura ir viena no veikala Mondoliniīpašniecēm - jūlija vidū Berga bazārā atklātajā bodītē iespējams iegādāties arī Kambalas un viņa sievas Tifānijas dizainētos apģērbus.

Rācenāja pastāstīja, ka viņa Diandrē pazīst jau sen un, tā kā saņēmusi uzaicinājumu apmeklēt Dziedošo ģimeņu šovu, nolēmusi līdzi paņemt arī jauno puisi, par kuru viņa uzņēmusies šefību, kamēr jaunietis iedzīvosies Latvijā.

 

Pats Diandrē, kurš vasaras sākumā beidza vidusskolu Lasvegasā, neslēpa sajūsmu par visuSapņu fabrikā notiekošo un, sirsnīgi smejoties, portālam Mango atzina, ka viņam šovs patīkot tik ļoti, ka viņš nākšot šurp katru svētdienu. Iespējams gan, ka jaunais sportists vienkārši jokoja, jo šova laikā viņš pārāk lielu ieinteresētību par notiekošo vis neizrādīja un atplauka vien tad, kad uz skatuves kāpa dziedošās dvīņumāsas Drozdovičas.

Tas gan, visticamāk, skaidrojams ar to, ka 18 gadus vecais Diandrē pagaidām vēl latviešu valodu nav apguvis un šī iemesla dēļ viņam daudz kas no šovā notiekošā palika neskaidrs, bet spriganās dvīnes vienīgās no šova ģimenēm dziedāja angliski, kas ir Diandrē dzimtā valoda.

Šovasar jau vairākas reizes izskanējušas runas, ka Kambalas dēls varētu pievienoties pašmāju klubam VEF Rīga un ka viņam klubs palīdzēs iegūt Latvijas pasi, turklāt jau vairākas nedēļas Diandrē trenējas kopā ar komandu. Pagaidām gan pats puisis nezina, vai tiks uzņemts klubā, bet atzīst, ka to ļoti vēlētos.

"Es vēl nezinu, cik ilgi šeit būšu, bet ceru, ka ilgu laiku - iespējams, kādus piecus gadus. Man šeit patīk - te ir skaisti, un es labprāt te padzīvotu," atzina Diandrē, kurš sestdien bija devies arī uz Rīgas svētkiem, kas puisi patiesi aizrāvuši.

Basketbola kluba VEF Rīga viceprezidents Valdis Valters, komentējot Diandrē izredzes tikt iekļautam komandā, bija atturīgs un skaidroja, ka šobrīd vēl lēmums nav pieņemts. "Viņš trenējas, un mēs skatīsimies, kā viņam veicas. Kaut kad atbrauks arī pats Kaspars, un tad jau redzēs. Pagaidām viņam ir pārbaudes laiks," situāciju skaidroja Valters.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: